Followers

Monday, January 23, 2012

kena buli

setelah 5-6tahun gua tak pergi kebun atuk gua,harini saja gatal-gatal nak ikut mak gua pergi mencari buah-buahan..scene buah sekarang tengah menaik..tapi hujan pulak petang tadi,tunggu hujan berenti sekejap..dah agak tanah kompem berlumpur,tapi peduli apa ye dok..sampai gua kat pintu pagar kebun dengan berbekalkan tenggiling gua,sepupu gua sibuk nak join naik tenggiling jugak..

gua ingatkan gua bawak scrambler!

Tuesday, January 17, 2012

Test Marketing 243

okaylah,gua baru je habis test 1 untuk marketing243..sedap jugak test ni rupanya..tapi sedap jugak gua bukak buku..kah kah kah..dalam pada tu,gua harus berhati-hati jugak semasa menjalankan operasi kopipes ni..selain 2 biji mata prof gua yang memandang,dia mengeluarkan satu lagi mata yang handal..handal yang tidak terperi..

Sunday, January 8, 2012

biasa

benda-benda macam ni memang perkara biasa bagi gua..keh keh keh