Followers

Friday, October 28, 2011

Review-Awek Chuck Taylor

Awek Chuck Taylor,mula-mula gua nak cakap yang sape taktau chuck taylor itu apa,baik pergi google image sekarang..nanti baru boleh baca dengan fokus..faham?.serius jugak nada gua tadi..keh keh keh..buku nie baru gua beli by online..pagi tadi baru sampai..dengan gua pakai towel,gua pegi collect dekat brader posmen laju..hairan jugak gua,tak pernah lagi posmen nie orang perempuan gua nampak..takpelah,tak penting tu..

dengan rakus gua bukak plastik pos laju.

Thursday, October 13, 2011

sembilan

panas betul gua..kenape gua takde update belog untuk bulan sembilan atau nama lainnya bulan september!gua pun baru perasaan..sepatutnya masalah bergini tidak perlu dilakukan,ketua kampung atau tok siak atau pegawai pelajaran perlu menegur gua sekiranya gua lupa update..

Wednesday, October 12, 2011

Gambar Kelas

biasalah,dari sekolah rendah naik menengah naik unibersiti mesti ada gambar kelas..tiap tahun mesti ada..dah lama tengok balik baru tergelak sorang-sorang..tapi kali ini tak,gua tangkap gambar kelas masa semester 1 baru nie kat uitm jengka..best lah kan,posing sana posing sini..peace sana peace sini..tengok gambar bawah nie.

nampak tak gua?yang pakai baju merah tu..


Pos Laju

Lu orang mesti pernah pakai pos laju kan?laju sungguh dorang nie..satu hari dah sampai barang..bawak van je..bahaya betul bawak van lelaju nie..keh keh keh..tapi peduli apa gua,janji barang gua sampai dengan selamat..kah kah kah..hari isnin orang tu pos dari penang,pagi tadi sampai tepat depan rumah gua..tak terlajak sikit langsung..power power..

dari penang ke bentong.