Followers

Saturday, August 27, 2011

Cinta 3 Minit

semalam gua pergi kolumpo..mencari baju raya lah cadangannya..gua ingatkan kolumpo dah tenang setenang air di baldi..rupanya orang kolumpo pun tak balik raya lagi..dorang nie datang dari mana sebenarnya..hairan gua..gua nak cerita pun malu ni..gua pergi One Utama..setiap inci OU tu gua jalan..stylo betul..

Monday, August 22, 2011

20 Blogger!

korang agak,sapa 20 blogger melayu yang paling famous dan trafik jem ke blog dorang?jom senaraikan dekat bahagian komen!

Thursday, August 18, 2011

jinak

Jinak-jinak burung merpati,
Jinak lagi burung sendiri,
Burung merpati dipegang lari,
Burung sendiri dipegang berdiri.

Saturday, August 6, 2011

Mercun

scene-scene mercun nie wajib ada bila dah start puasa..nak-nak dekat raya nanti..gedebom sana!gedebom sini!gua main bunga api je..tapi bila ada mercun ganas sikit baru gua tunjuk hero..kah kah kah..gua rasa zaman last sekali gua beli mercun area darjah 5..sebab darjah 6 gua main orang punya mercun..jimat sikit..

Trend

gua tengok kat fesbuk sekarang,bersepah keladak budak-budak letak "ucapan" kat info..gua malas nak cerita banyak..gua kopicat je..