Followers

Saturday, July 23, 2011

Seharian Bersama Mereka

agak lama sejak kali terakhir berjumpa..gua rasa kalau tak dapat jumpa lagi,mau lu orang tengok gua dekat tanjung rambutan dah..mana boleh lama lama tak jumpa!rindu tahu!eh,lu orang tahu gua jumpa sape?nie haa..
gambar sebegini memang trademark kami..kah kah kah
ini sebab gua tulis "mereka"


memang gua pergi dating dengan dorang sekali gus..gua tamak..peduli apa gua..kah kah kah

sama comel! kih kih kih
muka cover..dalam hati dah menangis takut..kah kah kah

gua sayang lu orang!
<3


7 comments:

alif ismail said...

jelesnye tengok SG die boleh pegang2 dan letak atas bahu...but not mine...huk3...

CALLME mar . said...

:) sweet . kenangan terindah ^^

ciKeju said...

thanks
:)

cik sue ;) said...

drooling bce. ;D

NuR 'aQiLaH said...

bestnya zaman becinta Y_Y

emaa ibrahim said...

ggrr. gua tak nagis pn tau! jgn nak buat fitnah. ada yg sg hilang nie karangg.

nor azlin bt ramlan said...

kay =) sweet haha mcm anak beranak ak tgk pic tu . hahaha