Followers

Thursday, April 14, 2011

Ultras Sulaiman

hye hye hoi!okay,hari ini macam tahun-tahun lepas..kejohanan bola sepak bawah 18 berlangsung di padang smk sulaiman,bentong..kick-off aku tengok start lebih kurang 8 pagi..takpelah,game awal-awal tak best..aku masuk kerja dulu..buat kerja dah siap 40%..aku mengulor dengan 2 orang kawan..sorang tuu anak tauke..so tak kesah pun lahh curi tulang..HAHAHAH..tengok bola sampai terlupa kerja..HAHA..dengar loceng waktu rehat sekolah..kita orang pun pergi sambung kerja..&& tempahan nasi bungkus pulak banyak hari ini..77 bungkus untuk player bola & pengadil..nasib tak semua sekolah tempah kat boss aku..


then,petang tu aku saja datang nak tengok final..rupanya game lambat habis..pukul 6 pun belum final lagi..apa lagi,aku pun  join lah team jerit-menjerit..macam dalam gambar atas tuu..boleh dikatakan lebih kurang macam Ultras Malaya lah..tapi ini peringkat sekolah..so aku namakan Ultras Sulaiman..atas dasar nama sekolah..HAHA..yang baguih nya,dorang nie pergi saiko keeper lawan..mental habis team lawan..HAHA



nasib baik lah kita orang nie tak macam hooligans kat epl..kalau tak mahu bergaduh antara team sorak je..HAHAHA..yang aku tak puas hatinya,dekat pukul 7 baru final start..ingat padang tuu ada spotlight ke?kesian budak main dalam gelap..entah nampak apa pun aku tak tahu..haishhh..sila ambil tindakan okay..apa-apa pun tahniah kepada SMK Sulaiman kerana juara bawah 18..
okay.aku yang kiri sekali..bersemangat waja kan..


*pictures credit to saffuan bobo..tak jolas sangat sebab kami tak pakai dslr..HAHAHA

No comments: