Followers

Friday, April 8, 2011

im comin' back

hey fellas..apa khabar?lama gila tak update weekly..dulu sebelum spm bukan main..hari-hari update..dah settle spm,malas pula nak hupdate..pelik..pelik betul..anyway,aku nak try update weekly balik..i miss all my readers..kemana kau menghilang wahai readers..saya minta maaf..hehe..rindu nak tengok pageviews 4k per weeks macam dulu..sekarang hanya 400 per weeks..sadis betul..come on readers!im comin back..

 okay,aku rasa aku nak buat beberapa perubahan dekat belog aku nie..header tuu dah berzaman tergantung kat situ..sarang labah-labah bagai ada melekat..its time to change to new one,i think..tapi,aku malas nak buat..anyone?maybe volunteer?HAHAHA..malu nak mintak tolong orang..HEHE
ini kodi @ cordy ..HAHA


&& sekarang aku dah ada singa..baik hati singa ini..tapi garang macam cordy tak dapat makan seminggu..aishh..nak jaga singa nie dengan <3 .. ala kuci-kuci..HAHA..so,post kali ni just nak cakap aku bakal berlari kembali ke semua belog..lets blogwalking!

*cordy tu kucing..
:)

3 comments:

emaa ibrahim said...

haha kau, mmg nak kena pukul nie -.-'', aku suh singa tu ngam kau bru tau.

ciKeju said...

hahahaha...
berani ?
;)

xazryx said...

haha tukar2 . :)