Followers

Saturday, March 5, 2011

Uptown Shah Alam

lama gila kot tak hupdate!gila sorry guys..busy lately..aku kerja sekarang..2 kerja pulak tuu..kerja kantin sekolah (ramai awek nie) && kerja kat McD Genting Sempah (kalau nampak tegorlah!)HAHA..haaa tapi,dalam sibuk-sibuk pergi jugak berjalan sini sana..HAHA..jom aku bawak korang berjalan ke seksyen 24 Shah Alam..kita shopping gambar kat uptown!
aku pergi nie pun plan macam ayam je..spontan je gerak dengan member2..layan semua..dari bentong ade lah dalam 1jam 30 minit..tu bawak mengikut undang-undang negara..HAHA..sampai je,mata aku terus melilau..sikit lagi nak buta tengok barang kat situ..banyak sangat..HAHA
akibat kasut tiger aku dah lari dulu..aku terpikat nak beli baru.. =)
anda tergoda?
akhirnya aku terbeli satu barang !
gambar bawah nie aku baru nak menari..macam dalam citer kak limah..enjit-enjit semut ! HAHA
muka aku tak larat dah..
lepas nie nak pergi serang uptown lain pulak! korang rasa kat mane yang best?!sila suggest di petak komen yeh!
=)

7 comments:

tiha said...

huhu sy x nah smpi sana pun plg jauh pun danau kota jer..huhuh

shapikapikabon said...

Aku tak tau nak suggest apa cikeju oi. Aku tak pernah sampai pun uptown shah alam tu. Haha.

CaDLyNN said...

downtown cheras lg best...
pls latest kat auto city mines, serdang..

Wawan3y. said...

cikeju dtg shah alam xgtaw awal2 kan, kalo x leh lepak minum2, hehe try pegi uptown danau kota, tp situ pegi tym weekend baru meriah, xlarat nak jalan, kalo weekdays xbyk kdai bukak pon. :)

ciKeju said...

haha..next time pegi kite minum okay!
:)

Admin said...

Singgahlah UPTOWN KELANAJAYA bersebelahan Stadium Kelana Jaya.


www.zoomartis.net

Anonymous said...

uptown shah alam?harga pling mahal utk brg2 imitate..da la brg fake,tp harga murah ckit je dr butik..baik g uptown dmnsara+cheras+stapak..xpun kt tmpat cina ps.harga pun bole kawtim lg..bla la uptown shah alam nak kene raid..bia pdn muka..