Followers

Wednesday, March 9, 2011

Kempen Pakai Jersi Malaysia Setiap Hari Sabtu !

Assalamualaikum..groar! bunyi harimau mengaum kot..HAHA..aku nak tulis pasal kempen pakai jersi Malaysia setiap hari sabtu.. bunyi macam gempakkan..cuba korang bayangkan,bila korang keluar rumah hari sabtu,then tengok orang ramai pakai jersi Malaysia..mesti bersemangat korang !

&& liga bola sepak malaysia kompem boleh maju kehadapan lagi bila peminat supports..siapa lagi nak sokong kalau bukan kita?? mungkin kalau kempen nie berjaya,dalam masa 3-4 tahun lagi bola sepak malaysia boleh jadi macam EPL..fans datang membanjiri stadium..fans semangat datang,player semangat beraksi !

korang boleh like page nie kalau korang sokong ! Kempen Pakai Jersi Malaysia  & Bola Sepak Malaysia..&& kalau korang tak tahu nak beli jersi kat mana..boleh cuba tengok kat page nie Jersi & Aksesori Bolasepak Tempatan..mari sokong !!


*semuanya bermula dari diri sendiri..jangan asyik kutuk liga malaysia tak macam EPL kalau diri sendiri pun tak sokong bolasepak Malaysia..

No comments: