Followers

Thursday, March 24, 2011

Konvoi Pantar Timur

Assalamualaikum..macam biasa kalau dengar perkataan konvoi..mesti dalam kepala otak fikir 50-100 biji kenderaan..fuhh!memang best..tapi bagi aku & kekawan konvoi kita orang 5-10 biji motor jek..HEHE..kalau dulu kita orang pergi ke melaka..kali nie pergi ke pantai timur..area kuantan & kuala terengganu..jauh gila..HAHA..tapi 5 biji motor jek..

Tuesday, March 15, 2011

Cara Mengatasi Kelembapan Facebook Di Malaysia

Assalamualaikum..semenjak dua menjak nie facebook korang macam lembap sikit kan?jom try cara nie..aku da try..memang ada penambahan kelajuan di facebook..



Saturday, March 12, 2011

Keputusan SPM Diumumkan Keluar Pada 23 Mac 2011

SPM results out on March 23

KUALA LUMPUR: The Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) examination results will be out on March 23.Education director-general Datuk Abdul Ghafar Mahmud confirmed the date yesterday with the News Straits Times.

Between Nov 23 and Dec 20 last year, some 467,970 candidates sat the SPM examination at 3,594 centres nationwide.

There has been much speculation on various online channels such as blogs and social networking sites about the date the results will be released.

Wednesday, March 9, 2011

Kempen Pakai Jersi Malaysia Setiap Hari Sabtu !

Assalamualaikum..groar! bunyi harimau mengaum kot..HAHA..aku nak tulis pasal kempen pakai jersi Malaysia setiap hari sabtu.. bunyi macam gempakkan..cuba korang bayangkan,bila korang keluar rumah hari sabtu,then tengok orang ramai pakai jersi Malaysia..mesti bersemangat korang !

Apabila Terlampau Bosan

Salam guys..seriously,sejak dah tak bersekolah nie..gila bosan aku..nak berjalan jauh-jauh..duit pulak takde..haha..so aku pergi laa mane yg mampu..last week pergi uptown kat shah alam..this week pergi lepak kat NZ Curry House WangsaMaju..HAHA

Saturday, March 5, 2011

Uptown Shah Alam

lama gila kot tak hupdate!gila sorry guys..busy lately..aku kerja sekarang..2 kerja pulak tuu..kerja kantin sekolah (ramai awek nie) && kerja kat McD Genting Sempah (kalau nampak tegorlah!)HAHA..haaa tapi,dalam sibuk-sibuk pergi jugak berjalan sini sana..HAHA..jom aku bawak korang berjalan ke seksyen 24 Shah Alam..kita shopping gambar kat uptown!