Followers

Friday, February 11, 2011

Cara-Cara Untuk Menjadi HOT

Assalamualaikum..hari ini aku ingin membongkarkan rahsia cara-cara atau tutorial untuk menjadi HOT di internet..HAHA..aku telah menjalankan kajian ini selama beberapa tahun..&& aku tak loket untuk berkongsi bersama korang..HAHA..mungkin entry ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat..
 antara tips nya:

1.bergambar di tandas Pavilion

nampak pelik kan?tapi aku tengok dah ramai insan-insan yang tak hot cuba && cuba teka sekarang dah jadi apa?HOT habis dye..HAHAHA..selain dari jadi hot,gambar korang tuu ada sentimental value..kalau gambar tu boleh keluar bau..kompem bertambah HOT!HAHA..& untuk demo,cuba korang taip tandas pavilion dekat google..klik images & TARAAA! (tengok sendiri)

2. bergambar sambil muncung jauh merenung masa hadapan

ini lagi satu tips terhebat di alaf ini..kalau boleh praktikalkan bibir sejam awal sebelum tangkap gambar..baru dapat feel untuk bermuncungan tuu..HAHA..kebiasaan si awek-awek saja yang mempraktikkan tips ini..tapi ada juga jantan dada berbulu acah-acah comel buat juga..sumpah kalau aku nampak live depan mata dye snap gambar macam tu..masa depan dia jadi gelap..HAHA

3. menaip acah-acah comel

aq X jd pewgi leer..kauuu pewgi leer d9n 0rG l4in..$oRRy.. ini antara contoh ayat yang acah-acah comel..pastikan korang taip dengan lebih fokus & kalau boleh pendekkan lagi perkataan itu..lebih pendek,lebih comel..untuk lebih bergaya,semasa menaip tuu muncungkan mulut supaya feel dapat dijiwai..HAHA

*ini sahaja tips kali ini...kalau mahu jadi HOT,jangan lupa mempraktikal tips ini..kalau boleh gambar terus upload ke facebook & tag kepada semua orang.. 

6 comments:

ked :) said...

erk,tandas pavillion? ish3.
spe yg buat ayat 'comel' tu mmg laa sgt hot.
mintak org ramai tekan x sbb diorg xreti nk bace ayat 'comel' ni.
HAHA

Firdaus Kasim said...

ha???

ciKeju said...

;)

Nooraiza Suhaila said...

HAHAHH . Sengal gile tgkp gmbr dlm toilet . Okeyy aku dah search google . haha

bintangg said...

yeahh ! cool. HAHA

Izzaty Iskandar said...

hahahahahahah