Followers

Sunday, January 2, 2011

Cicak Tokek Untuk Dijual

Assalamualaikum..disini aku nak jual 2 ekor cicak tokek..berat dalam 200g keatas..takot nak timbang..hehe..boleh tengok gambar kat bawah..


byk aku belanje gambar nie..hehehe

**papehal contact number 0179508031 untuk deal..

19 comments:

saya_arief said...

mahal bende nih.
:D

Jejaka Terhangat said...

pergh..mane dpt ni..expected price brape? =p

ciKeju said...

besar nie nak jual dalam 3500 je..
berminat?
^^

syusye said...

perg jadi jutawan la nmpak nya...

shun2u said...

Mahal giler benda ni, entah betul x betul blh mengubati AIDS...Semua percaya bulat2! Xde fakta yang benar. Nanti i tulis satu artikel, daging kucing boleh mengubati kanser pulak!! Nanti habis kucing ditangkap org. Haha..

aming said...

lol..btol ke 200g ke ats? penah timbang ke? lbih kurang mcm kat umh ak je..tp yg ak tu lom tmbg jgk sbb tkut..mmber ak kta yg ak tuh dlm 100++g je..huhu

ciKeju said...

tak tahulahh..xpernah timbang lagii...

Anonymous said...

Sesiapa yang memiliki Cicak tokek 400 gm ke atas sila call saya, kami menerima sebarang Cicak Tokek
Kami menguruskan urusan jual beli Tokek..
semenanjung only

Berikut merupakan harga2 yang saya tawarkan dalam jual beli tokek.

1) 420 gram = RM2juta++

2) 520 gram = RM5juta++

3) 620 gram = RM12juta++

4) 720 gram ke atas = You Offer (16 juta dan ke atas)

Jika anda mempunyai tokek pada berat yang saya senaraikan sila hubungi saya dengan cepat.

perlukan gambar or no deal

0176938620-apiz

buzar said...

I'm BUYING Tokay gecko in weight:
400gsm above Starting 4-Million,
500gsm Starting 13-Million,
Negotiable for OWNER to Demand the price.

600gsm 25-Million
700gsm 40-Million
:
800gsm
900gsm
1KG
IT'S FOR YOU TO DEMAND THE PRICE.
inbox fb sy..

buzar said...

I'm BUYING Tokay gecko in weight:
400gsm above Starting 4-Million,
500gsm Starting 13-Million,
Negotiable for OWNER to Demand the price.

600gsm 25-Million
700gsm 40-Million
:
800gsm
900gsm
1KG
IT'S FOR YOU TO DEMAND THE PRICE.
inbox fb sy..

Anonymous said...

Saya ada tokek bintik merah berat 400 gram. Minat email kat novams02@gawab.com

FAHMI said...

salam...saya ada cicak gerco 7ekor,nak jual secara borong..berat sekitar 200g kebawah dan ada yang berat 200g keatas..harga RM10k kalau secara borong,kalau seekor di kira harga lain..kalau berminat boleh hubungi saya di no ini (0148231643)..fahmi...

okage_asri79 said...

salam dh jual ker cicak tokek 2???

Anonymous said...

saya ada cicak tokek bintik merah,berat 270 gram..untuk dijual,RM 10K..sila hantar alamat email atau butiran anda ke izuafdm@gmail.com.untuk melihat gambar..

Anonymous said...

saya ada 10 ekor cicak tokek dari berat 250gram sehingga 310gram kalau sesipa berminat nak beli sila hubungi 0129792800

Anonymous said...

ingin membeli cicak tokek 500GRAM atau 1 KILOGRAM keatas.5 ekor.serious buyer.ty.

sila emailkan ke ewan_zul@yahoo.com.
contact number akan diberikan setelah ada kepastian barang.ty

Anonymous said...

ingin membeli cicak tokek 500GRAM atau 1 KILOGRAM keatas.5 ekor.serious buyer.ty.

sila emailkan ke ewan_zul@yahoo.com.
contact number akan diberikan setelah ada kepastian barang.ty
-iwan

hasif said...

beri laluan


awas cicak tokek di sini

pije said...

salam..aku ada sekor tokek merah..panjang 12 1/2 inci..berat ak lum timbang lg..klu ad sape2 berminat nk beli bleh email ke alamat ini..(pije_anang@yahoo.com)..harga bleh runding ikut pasaran skrg..urgent!!!!!!!