Followers

Tuesday, January 25, 2011

Kemalangan Jalan Raya Di Bentong

Assalamualaikum..petang tadi aku jalan-jalan..dalam hujan renyai-renyai tu..tiba-tiba ternampak 2 kereta bertembung di selekoh dekat-dekat Taman Kolej,Bentong..kereta buatan malaysia agak teruk kerosakannya..Alhamdulillah pemandu kedua-dua kereta tidak cedera parah..

Friday, January 21, 2011

NajwaLatif ialah Ana Raffali Yang Seterusnya ?

Assalamualaikum..pernah dengar Ana Raffali?mestilah pernah kan..dia yang menang AJL itu hari..&& best jugaklah lagu "Tolong Ingatkan Aku" tu..tapi aku nak cerita pasal NajwaLatif..korang tak kenal?rugi..jom ikot aku,aku kenalkan korang dengan dia..HEHE
curik gambar kat pesbuk dia..hehe


Saturday, January 15, 2011

Blogger Bakal Ditutup 17 March 2011

California-14 Januari 2011:Setelah kecoh seantero dunia bahawa Facebook bakal ditutup pada bulan Mac 2011..Laman sesawang blogger juga mengambil langkah yang sama untuk menutup laman sesawangnya pada bulan Mac 2011..

Tuesday, January 11, 2011

Mat Motor VS Mat Rempit

Assalamualaikum..semenjak dua menjak nie memang aku jarang update..nak kata sibuk tak juga..aku pun tak tahu lahh..banyak hal kot..okay..dulu pernah aku ada motor sekejap..tu pun motor EX5..rasanya tahun 2007..tapi motor tu buat aku jadi jahat..HAHA..ada motor,tak melekat aku kat rumah..segala macam jenis sukan malam aku pergi..aku anggap tahun 2007 tu tragedi hitam taik anjing bagi aku..HEHE..sekarang aku memiliki sebiji lagi motor..LC135..&& aku jadi Mat Motor sekarang..
ini motor aku..bukan motor Lorenzo..HAHA

Sunday, January 9, 2011

Perhimpunan Skuter Kebangsaan [PSK 2011]

Assalamualaikum..harinie hari last PSK 2011 yang bertempat di Stadium Bukit Jalil..PSK yang bermula pada 7hb-9hb berjaya menarik lebih kurang 30ribu orang..walawehh..okay..aku pergi ke PSK nie dengan Bo bukan nama sebenar..HAHA..banyak aktiviti menarik yang MUSC anjurkan nie..jom tengok!

Friday, January 7, 2011

Saya Khairul Amar Bukan Khairul Fahmi !

Semenjak dua menjak tiga menjak team Malaysia menang piala AFF Suzuki, goal keeper kebangsaan iaitu Khairul Fahmi telah pun menjadi famous amous mengalahkan Van Der Sar..HAHA..nak dijadikan cerita..sekarang bila orang tanya nama aku..aku pun jawablah..nama saya Khairul Amar..then,orang tu balas..lah ingatkan khairul fahmi..tanpa bercakap lagi hayunan kuali terus ke muka si penanya tersebut..

Monday, January 3, 2011

Mahu Belog Anda COOL?

Assalamualaikum..korang cool tak?kalau cool mesti korang mahu belog korang pun cool kan kan?so ape lagi?aku da jumpa resepi untuk menge-cool-kan blog korang!HAHA..jom check it out!

Sunday, January 2, 2011

Cicak Tokek Untuk Dijual

Assalamualaikum..disini aku nak jual 2 ekor cicak tokek..berat dalam 200g keatas..takot nak timbang..hehe..boleh tengok gambar kat bawah..

Saturday, January 1, 2011

Faizal Yusof Meninggal Dunia

Arwah baru lagi meninggal dunia sebentar tadi..sekarang berada di pusrawi..punca kematian mungkin akibat komplikasi jantung..mari kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah..