Followers

Sunday, December 5, 2010

Proton 5 Pahlawan Melayu Bersaudara

Assalamualaikum..kum apa?eh eh..tak main dah harinie..hehe..harinie just nak tunjuk kat korang gambar kereta proton 5 pahlawan melayu nie..siapa tak tahu pasal cerita Hang Tuah,Hang Jebat,Hang Lekir,Hang Kasturi & Hang Lekiu...cerita pahlawan melayu yang gagah perkasa..sempena nama tu,proton buat kereta..jom tengok..
 
Hang Tuah
Hang Jebat
Hang Kasturi
Hang Lekiu
Hang Lekir

lawa jugak kann..Proton Lekir FTW!
;)

pictures credit to google

12 comments:

Mknace said...

:):):)
nice
sangat suka

amy azuha said...

sy nk proton lekir plizz hehe

Queen M said...

belikan saye satu proton lekir :P

saya_arief said...

belikan tuk aku semua.
;D

aliesha kirana said...

nak proton tuah!!! aaaaaa

Anonymous said...

Adeeh...sungguh menawan...nice...
I ..Likee....cm 2 laa..

heheheh said...

saya nak proton puteri hang li po

CaDLyNN said...

lekir~

misz_naziha84 said...

Proton Lekir tu cantik... especially lampu depan dia tu. Sexy nk mampos. Yg len tu mcam Tuah n Jebat sume mcm Jepun je. Macam Samurai Lancer. hahahaha.

prodas said...

izinkan saya promot untuk sama2 berkongsi gambar dan pendapat… di Blog Prodas.. bagi sesiapa yang mahu perkembangan serta gambar2 Proton dan perodua..

http://prodas.wordpress.com/

Anonymous said...

salam agak2 ap rasianalnyew design kereta konsep proton lekir tidak dijadikn design proton tuah????
kn proton lekir tu ag berkonsep berbanding proton tuah

Anonymous said...

rasa nk melancap je tgk awek sebelah hang lekiu,,,