Followers

Monday, December 6, 2010

Mainan Baru KJ [Sugar Glider]

Assalamualaikum..aku ada belikan KJ mainan baru..yahoo!HAHA..tak lama lagi aku belikan pakwe dye pulakk..takdelah kesunyian..ke ada orang nak sedekah sugar glider jantan dye kat aku??HEHE..okaylah,jom tengok mainan baru dye..
nampak tak?yang macam sarang tuu..boleh main nyorok-nyorok..HEHE
KJ tengah minum HPW..^^
KJ tengah nak menyorok^^
ouh!dye malu!^^
*Cute tak Cute tak? ^^

7 comments:

saya_arief said...

besar jugak banglo dye..
hahaha.
:D

Queen M said...

besarnye cage!!! suke suke ^^ cantik :))

*roomate sy ade jantan..nak mating kan?tp beliau baru 4 bulan..hahaha

ciKeju said...

hehe

@Queen M:o0o0o..i punye pun dlm 4 bulan juge..hehehe

ashraf said...

tu mainan die ke? igtkan td spender.haha sori :P

Anis izyan Abd Rahman said...

wow!!!
berape rat nie??
banglo nieee
sugar glider anis umah pangse je~~~

ciKeju said...

sangkar tu RM85 je
^^

Latifah said...

sg sy usia dah 2 thun...duda.
bini dia dah x da
tp nk beli sg betina baru susah nnti lmbat nk mnja...sian plak kat koko ni.....tiap hari tgk trmenung kat tmpat tido dia...
kalu pg kat dia asyik nak masuk dlm poket jaaa..huhu