Followers

Thursday, December 30, 2010

Konvoi Pahang-Melaka-Pahang 2010

Assalamualaikum..agak lama menyepi selepas tamat peperiksaan spm 2010..busy sangat..HAHA..yelahh..haritu kerja kejap..letih xjugakk..tapi memang aku bekerja sakan laa..HUHU..okay,itu tak xpe..jom cerita pasal konvoi nie..[cer cerita cer cerita]..nak dijadikan cerita..konvoi nie mendapat perhatian ramai mulanya..sampai 70 biji motor nak ikot..tapi tu laa pasal..cerita je lebih..bernanah telinga dengar..HAHA..last-last 6biji motor & 8 orang je ikot..steady lah!
perjalanan pun okay lahh..tak lama mane pun..dalam 3-4jam sampai laaa..cuma perjalanan pergi lambat sikit sebab ahli konvoi kami terlibat dengan kemalangan kecil..kikiki..alhamdulillah semua selamat..perjalanan diteruskan ke apartment casa lago..
apartment 1bilik..harga RM175 satu malam
makan petang kami!
bila hari malam lak kita orang pergi jalan-jalan kat mahkota parade..tengok cerita hantu kak limah balik rumah..HAHA..terbaekk!
lepas tuu,berjalan lagi....
da habes berjalan..lepak kat tepi selat melaka..tengok orang weng sana,weng sini..HAHA
bersama ah joes.."saya ah joes,saya sempoi"
hari esoknya,kita orang check out apartment & pergi berjalan lagi..
pergi ke majlis bandaraya melaka
ke taman buaya pula!
sempat masok ke rumah hantu!
selepas tu,kita orang bertolak balik pahang & lepak kat janda baik dulu..keesokkan harinya baru balik rumah masing-masing.. ^^

*sabor jelaaa

2 comments:

mimie said...

besh nyer dpt konvoi reramai ^____^

Botak said...

huhh..
6 bijik baik tak payah..
dok umah kacau dodol lagi best..
hahahahaha.. :))

ENTRI TERKINI:
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!
PIALA SUZUKI AFF 2010 (INDONESIA VS MALAYSIA)