Followers

Thursday, December 30, 2010

Konvoi Pahang-Melaka-Pahang 2010

Assalamualaikum..agak lama menyepi selepas tamat peperiksaan spm 2010..busy sangat..HAHA..yelahh..haritu kerja kejap..letih xjugakk..tapi memang aku bekerja sakan laa..HUHU..okay,itu tak xpe..jom cerita pasal konvoi nie..[cer cerita cer cerita]..nak dijadikan cerita..konvoi nie mendapat perhatian ramai mulanya..sampai 70 biji motor nak ikot..tapi tu laa pasal..cerita je lebih..bernanah telinga dengar..HAHA..last-last 6biji motor & 8 orang je ikot..steady lah!

Friday, December 17, 2010

Saya Gay,Saya Okay

kamu okay?haa..jom tengok beberapa orang yang okay pasal nie..aku pun tak faham..kena laknat nanti baru tahu..apa yang best sangat lahh jadi gay nie..pui!

Cicak Tokek

Assalamualaikum..sekarang meletop sini sana pasal cicak nie..awal-awal tahun dulu memang aku ada terbaca pasal benda nie..tapi mana nak percaya boleh naik RM juta-juta..dah lama kemudian baru aku dengar balik pasal cicak nie..harga lagi melambung tinggi..ramai orang cari cicak nie..

Monday, December 13, 2010

Kemalangan Jalan Raya Lebuhraya KL-Karak KM46

Assalamualaikum..lama tak update blog..just nak kongsi kemalangan jalan raya kat highway KL-Karak pada hari khamis iaitu 9/12/2010 lalu..aku dengan kawan-kawan pergi ke Janda Baik mencari rezeki untuk menyara keluarga..HAHA..hari agak-agak hujan manja pada waktu petang..kiteorang pun balik slow-slow..sampai kat bukit tinggi kiteorang nampak ada sorang mamat nie lambai-lambai..teros berhenti..tengok ada kereta kelisa dah langgar divider..kiteorang lahh orang pertama sampai..

Tuesday, December 7, 2010

Tips Blogging Untuk Semua

Assalamualaikum..cewah..baru rookie je dalam dunia blog nie dah nak bagi tips..aku bukan apa,just nak share apa yang aku tahu dan pendapat aku saja..yang baik datangnya dari Allah..yang buruk datang dari kesalahan aku sendiri.. ^^

Monday, December 6, 2010

Mainan Baru KJ [Sugar Glider]

Assalamualaikum..aku ada belikan KJ mainan baru..yahoo!HAHA..tak lama lagi aku belikan pakwe dye pulakk..takdelah kesunyian..ke ada orang nak sedekah sugar glider jantan dye kat aku??HEHE..okaylah,jom tengok mainan baru dye..

Sunday, December 5, 2010

Proton 5 Pahlawan Melayu Bersaudara

Assalamualaikum..kum apa?eh eh..tak main dah harinie..hehe..harinie just nak tunjuk kat korang gambar kereta proton 5 pahlawan melayu nie..siapa tak tahu pasal cerita Hang Tuah,Hang Jebat,Hang Lekir,Hang Kasturi & Hang Lekiu...cerita pahlawan melayu yang gagah perkasa..sempena nama tu,proton buat kereta..jom tengok..
 

Friday, December 3, 2010

Kenapa Aku Menulis Blog ?

Assalamualaikum..kom apa kombat..bat apa batmen..men apa mentol..tol apa tolak..lak apa laksa..sa apa satu..dua tiga doremi..HAHA..tiba-tiba termereng pulakk..inilah penangan exam spm..otak pun jadi beku umpama abc..tapi tak apa,teruskan pembacaan korang sekiranya gangguan emosi masih belum berlaku..kenapa aku menulis blog ?

Thursday, December 2, 2010

Fizik Pembunuh Nombor 2 Negara

iyee..masih belum habis lagi pasal exam..harinie paper 123 untuk fizik..sumpah pecah kepala..nasib baik aku kutip balik..kalau tak kucing makan kepala aku..ish ish..nasib baik boleh lahh sikit jawab..tapi nak dapat A+ tu rasanya jaoh punggung dari jamban..HAHA..kenapa aku kata fizik jugak pembunuh?

Wednesday, December 1, 2010

Additional Mathematics Pembunuh Nombor 1 Negara

Ouh,mentang-mentang harinie baru habis paper add math..nak tulis entry pasal add math terus..hehe..bagi aku add math adalah subject paling killer sekali..tak tipu..tak pernah lagi aku belajar apa-apa subjek yang sesusah nie..soalan alahai pendek gila..ayat soalan tu adalah panjang 4.5cm je..tapi jalan kira jawapan penuh 1 muka surat..kat sini dah nampak tak adil kan?soalan pendek patutnya jawapan lagi pendek..baru fair & lovely..HAHA