Followers

Sunday, November 7, 2010

Cara-Cara Menundukkan Kumbang Betina

okay..entry ini hanya untuk orang lelaki..maknanya untuk jantan yang terdesak..aku saja bagi jalan untuk dorang tackle kumbang-kumbang betina nie..bukan apa,jantan yang terdesak @ acah-acah hensem nie kadang-kadang poyo je..muke je hensem,tapi bab-bab menjinakkan kumbang betina macam hampess..da banyak da aku tengok..entry nie kire boleh masuk bab tutorial laa nie..hahaha

scene 1:dalam sekolah
aku tahu lelaki yang kaya nie bila kat sekolah dye akan action lebih sikit..itu cara dye nak jinakkan kumbang laa tuu..tapi tak efisien langsung..confirm aweks-aweks rasa nak terajang je korang kat muka..tak tipu..cara dye macam nie..bila korang berborak korang cakap macam nie,"u all nak tahu tak?semalam daddy i baru balek dari dubai..dye beli kan bmw M5 utk i..tak main lahh motor nie..orang kata rempit nati.btw,sape nak tumpang??"..jangan lupa hafal ayat nie..kumbang-kumbang akan rasa teruja apabila mendengar kereta..dorang tak suke naik motor..panas..haha..walopon kereta korang hanyalah saga first edition..cakap je baru pasang subwoofer..(kenalah tipu sikit)

scene 2:dekat kedai makan
scene nie biasa kot..bila nampak je kumbang yang garang sikit..korang selamba mamalia je pegi dekat dye dan cakap "can i treat you today my dear?"..walopon cubaan nie kadang-kadang memberi feedback yang agak sakit di muka..namun statistik menunjukkan,golongan kumbang nie sebenarnya takde duet pun nak makan tempat mahal..mereka acah-acah saja..kalau takde orang yang buat cara nie..jawapannya korang pegi kat backsink dan lihat..mereka tengah basuh pinggan sebab tak mampu nak bayar..so apa lagi?hahaha

scene 3:tempat awam
untuk menggunakan cara nie..korang perlu bawak cash yang banyak..caranya senang..korang jalan-jalan di KLCC dan taburkan duit seperti menabur makanan kepada ayam..nampak macam membazirkan..tapi keputusannya lumayan..akan banyak kumbang yang akan gunakan google untuk mencari facebook korang..percayalah..btw,,ada sorang mamat nie telah kehabisan RM50K hanya untuk menabur duit,tetapi dia telah berkahwin 4 dan punyai 29 orang anak sekarang..nampak tak keberkesanannya?

untuk masa sekarang itu sahaja..sila bersabar untuk aksi yang lebih extreme untuk menjinakkan kumbang betina..sila praktikkan cara-cara diatas lebih kerap bagi mendapatkan keputusan yang cemerlang..sebarang testimoni sila tinggalkan di bahagaian romen komen..hahaha

pictures credit to google
:)

2 comments:

Bos said...

lol..bos dah kawin..leh cuba jgk ke tips ni?? haha

ciKeju said...

boleh dipraktikkan lagi..hahaha