Followers

Saturday, November 27, 2010

Bila Perempuan Cakap Rasa Pelik

Assalamualaikum..memang busy bulan nie..tengah exam SPM nie..hehe..tapi aku mencuri masa jap nak update belog nie..okay,title kat atas bunyi macam pelik pulak kan..takpe-takpe,aku try explain kan kat bawah kayy..
ini perasaan aku je kot..tapi tak tahu lahh korang rasa macam mana kan..bagi lelaki,kalau lepak dengan geng kompom berborak gelak sampai terkeluar nanah..then,mesti keluar ayat-ayat lucah..macam dah biasa dah dengar kan..tapi cuba korang bayangkan kalau orang perempuan yang macam tu??tak ke pelik?HAHA

Lelaki: doh,sial doh ko..aku suruh amek kerusi tu babi..bapak malas tahap gampang...
(ini standard lelaki bercakap kot..HAHA)

perempuan: cepat laa sikit cibai..dah lama aku tunggu ko sial..
(pelik tak-pelik tak?)

aku pernah lerr terdengar perempuan cakap macam tu..lepas tu aku pandang dan bermonolog dalaman "sial doh minah nie..muka je cun"HAHA...tapi aku rasa laa nie tak pelik dah kot..comolot tepi jalan pun popular..malas aku nak buat entry pasal tu..risau jijik pulak blog aku nanti kalo ada video tu..HAHAHA..

"aku bagi dye pilihan doh" ayat nie dah popular..credit to hero cerita comolot tepi jalan

*not feeling well while writing this entry..sosoryy guys..
;(

12 comments:

ciKeju said...

tetiba mood aku swing masa tulis nie..
:(

muneka said...

hee~ksian ko....aku xpkse po0o0nnn...haha...:PP

ciKeju said...

siot ko..aku da lame tulis tajok tu..simpan dlm draft je..hahahhaha

muneka said...

hey2!mind ur words k...x sdp dibce oleh gurl2 cam aku nieh!:P

papabear said...

rasanya sekarang ni mulut perempuan ke lelaki ke sama je... hehe... sebenarnya sifat buruk itu tidak disebabkan jantina... hehe...

misz_naziha84 said...

Video comolot tepi jalan tu mmg CHEAP HABIS!!!! Hahaha.

N u take care. Byk lg paper xabis lg. =p

hamzah ian said...

oh oh.. gua nak tgk hary potter

cik zaza said...

pmpuan kalo ckp cmtu mmg rase pelik..huhu..
tp ada je yg ckp cmtu kn..
kbykn yg sy nmpk bdk2 skola yg br nk naik ni..

hans said...

aku benci gila bahasa dowh dowh tu
hahahahha

P/S : Nak Ambil Aku Kau Lupa! Bila Tiba Bab Duit Cepat Pula Kau Ingat! Hahahaha!

Qaseh dalia adelia said...

bukan pelik..tapi kurang ajar je..laki mmg lah xpelik sgt kan...hehehehe

ciKeju said...

hehe
^^

Innanie | Ariffin said...

itu perempuan tak beradab oooo... non-educated! kalau ye pun nak kasar, bukan cam tu kot caranya!