Followers

Tuesday, November 30, 2010

Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya

Jadi melodinya lebih hina dari zina..ehhh..tersambung lirik lagu malique pula..okay,mungkin pernah terjadi kat korang semua..jadi apa?alahh..manusia disekeliling kita kan sangat peramah & prihatin sehingga semua benda nak ditanya..tak payah pening-pening jom tengok contoh & keadaan yang aku nak bagi..

Saturday, November 27, 2010

Bila Perempuan Cakap Rasa Pelik

Assalamualaikum..memang busy bulan nie..tengah exam SPM nie..hehe..tapi aku mencuri masa jap nak update belog nie..okay,title kat atas bunyi macam pelik pulak kan..takpe-takpe,aku try explain kan kat bawah kayy..

Thursday, November 18, 2010

KJ Si Sugar Glider

sugar glider dalam bahasa malaysia apa ehh??tak kan gula ngesot pulakk..haha..tak kesaa lahh ape nama janji cute..hehe..jom tengok gegambar KJ & aku...lagi..haha..
sarapan pagi!

Wednesday, November 17, 2010

Jamuan Akhir Tahun 2010

Salam Idul Adha..harinie letih sikit..letih makan kot..haha..so just nak share gambar masa jamuan kelas aku..banyak sangat gambar nie..tapi korang layan je ehh...
;)

Tuesday, November 16, 2010

Sekolah Oh! Sekolah

sekolah dah habis!!!sedih!sedih!nak sekolah lagi!hahaha..seriously,sekolah tempat paling best!sumpah tak tipu..haritu cerita pasal kekawan..laa nie nak cerita pasal cecikgu pula..hehe..jom baca!

Saturday, November 13, 2010

We Were Lucky Cause Eva Mendes Is Teaching Us

Don't you get too excited dudes..I'm just gonna tell you a story that 'Eva Mendes' told me..So,clear up your ears right now..This situation is happened in my class.

Contact Lens For Sale!Sale!Sale!

Seperti tajuk diatas..aku nak tulis pasal contact lens nie..bukan aku yang jual..tapi menolong kawan untuk mempromosi..hehe..okay..mungkin contact lens nie untuk orang yang suka bergaya..untuk acah-acah comel sikit..anda dipersilakan beli..SEBAB!anda akan bertambah comel+hot+manis!haha

Friday, November 12, 2010

Follower Ke-500

sorry late update!kebusyian sudah..papehal pun congratz untuk follower ke-500 blog nie..tak sangka dah 500..hehe

Thursday, November 11, 2010

Aksi Parody

semenjak dua menjak nie tak tahu lah ape yang lawak sangat..tapi rasa macam lawak je..hahaha..sekolah pun dah nak habis..jadi aku bawakan aksi parody aku dan kawan-kawan untuk mengenakan kawan-kawan jugakk..haha
takkan buang tabiat pulak tetiba snap picture cenggini??

Tuesday, November 9, 2010

Pukul 2 !

This is how we react when somebody is asking anything..lets take an example below!

Monday, November 8, 2010

Cerita Hantu

Based on true story~

Sunday, November 7, 2010

Cara-Cara Menundukkan Kumbang Betina

okay..entry ini hanya untuk orang lelaki..maknanya untuk jantan yang terdesak..aku saja bagi jalan untuk dorang tackle kumbang-kumbang betina nie..bukan apa,jantan yang terdesak @ acah-acah hensem nie kadang-kadang poyo je..muke je hensem,tapi bab-bab menjinakkan kumbang betina macam hampess..da banyak da aku tengok..entry nie kire boleh masuk bab tutorial laa nie..hahaha

Saturday, November 6, 2010

F.R.I.E.N.D.S [Last Episode]

at last,we are here for the last episode of this epic movie..haha..lets just continue this last part..

Thursday, November 4, 2010

F.R.I.E.N.D.S [episode 3]

sorry for the late update mate!busy flying around lately..haha..okay,lets continue shall we?

Monday, November 1, 2010

Cuti Sekolah Bakal Menjelang..Tok Mudim Bakal Bersiap..

bila cuti sekolah datang..Tok Mudim sibuk mengasah pisaunya..budak-budak terketar-ketar..kalau tak sunat tak lelaki lahh..itu ayat orang tua..haha..nak tahu kat mana Tok Mudim yang handal?hubungi talian di bawah:

F.R.I.E.N.D.S [episode 2]

okay..lets continue our story..i will move to the second row..