Followers

Saturday, October 9, 2010

Cek Nuffnang Dah Sampai!

Alhamdulillah..kalau ada rezeki tak kemana..usaha aku berblogging sejak awal tahun nie akhirnya terbayar..dulu pun macam nak tak nak je percaya kat internet nie..yelahh kan,dengar orang boleh buat duit ribu-ribu dari internet je..pelik jugakk..nasib baik jumpa jugak jalan mencari rezeki kat internet nie..boleh lah buat duit sampingan..

okay..bukannya nak riak..tapi gambar atas tu sebagai bukti & pembakar semangat bagi newbie blogger..korang pun mesti tak percaya je kan boleh cash-out..tips paling penting ialah sabar je..kumpul duit tu banyak-banyak..semoga korang terus bersemangat berblog!

*Ya Allah,luaskan lah rezeki aku..

14 comments:

mizzura said...

yahoo..!

mynuffnang said...

wah masyukkkk

hamzah ian said...

dah brape lame ko blogging?
exactly brape lame?

saya_arief said...

bleh belanje makan la ni..
huhu..
tahniah2..

IKRAM said...

wah.. tahniah :)

haidir said...

hebat!!!!

Rina (◕‿◕)✿ said...

taniah. byk tuu hehe

Notami said...

boleh belanja la ni!

Admin said...

salam...congrat dpt cek...:0

Maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/

ciKeju said...

terima kasih
=)

The Sharkox said...

Ha, apa lagi...kasi share la sama orang2 yang dah letak komen ni...haha
Entri terbaru di The Sharkox: Cara-cara nak hilang kawan dalam Facebook.

feyus said...

Tahniah!!! boleh belanja kita nanti.hehehe.
10.10.10 Tarikh yang menjadi rebutan..

blogger said...

congrate....

Gayahspears said...

tahniah~