Followers

Monday, August 2, 2010

Hari Jadi Ke-17

okay..untuk semua yang tak tahu..semalam aku baru saja menyambut hari jadi aku yang ke-17..yaa..1/8/1193 aku lahir..hehe..& semuanya bese-bese saja..tak ada apa yang best sangat pun actually nya..ramai jugaklah yang wish aku..dari mesej sampailah ke facebook..thx yo!just nak cerita..birthday aku yang paling best rasanya tahun 2008..yes..sambut kat sekolah..
cari lah aku yang mana satu..hehe
masa sambut birthday aku tahun 2008 tu,aku tak sangke aku di-prank pulak..ini semua hasil kerjasama awek aku dengan kawan-kawan aku..haha..it is the sweet of you lah!aku terkena..haha

okay,kita balik ke tahun 2010..harinie kawan aku bagi aku hadiah..wuhuuu!takde lahh best pun..lolipop big top je..haha..tapi bila dipanggil hadiah,ia bukan sekadar lolipop kan..terima kasih kawan..walaupun birthday aku taklah gempak mana pun..tapi aku bersyukur dilahirkan ke dunia ini..
ada 5 & berlainan perisa tau!haha

ini wish dari facebook..terima kasih tau!
untuk birthday tahun 2010 nie..aku rasa ini je kot ceritanya..tak ada pun yang berlaku sangat..kita tunggu tahun depan apa pulak..hehe

*btw,,pintu menerima hadiah masih terbuka..hahaaha
:)




9 comments:

velasrizal said...

selamat hari jadi gak la..

Blog AkU dAn SeSuAtU Dah Ada Fan Club ?

kakachan said...

hepi belated beday cik keju.
awat depa x bagi kek keju kat ang.
hehe

TTT said...

happy bday cikeju :)

elmo blurb said...

selamat hari jadi cikeju! :)

kalo dalam bahasa arabnye, sanah hilwa ya jamili! ;)

ciKeju said...

terima kasih sume
:)

Lindonut said...

awww. this is nice. happy beshday cikeju. :)

Stargone said...

hepi besday cikeju, moga panjang umur dan murah rezeki.

siap dapat lolipop lagi, jeles betul. :D

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

apy belated bufday ya :)

farah said...

hepi besday,semoga dipnjangkan umur dan dimurahkan rezeki yer:)