Followers

Saturday, August 28, 2010

Birthday Bash 2010 [prank]

okay..selepas kita orang berbuka puasa bersama..memang dah plan nak prank sorang kawan nie..birthday dye 29/8/2010..tapi alang-alang sambut awal je lahh..haha..plan memang dah rancang dalam 2 minggu..kali nie serius details bincang..plan pasal nak CULIK dye nie..haha..bunyi macam best kan..susah gila nak plan..risau jugaklah tetibe polis datang & bersahur kiteorang kat balai nanti..hahaha..
yusmickhepy..mangsa prank..

Majlis Berbuka Puasa Bersama Warga Cyber 2010

salam..27/8/2010 aku ada pergi majlis buka puasa bersama kekawan kelas aku..adalah dalam 40 orang yang hadir kot..memang da plan lama jugaklah..izmeil,pian,wanie,yus,ciKeju yang organise mende nie..tarikh asek bertunda je..gila susah nak organise..macam-macam kerenah..last-last nasib semua oke..alhamdulillah..
tarikh tak sempat edit tu..hehe

Friday, August 27, 2010

Cash Out Nuffnang & Youthsay

yehuu!kedengaran kehepian kan..haha..mana tak hepinya..setelah hampir setahun berblogging & berjinak dengan internet..aku berjaya buat duit melalui internet..dulu aku tak caya gak ada jutawan internet..tapi sekarang insyaAllah satu hari nanti giliran aku pula jadi jutawan internet..amin..
satu hari nanti

Wednesday, August 25, 2010

Tazkirah Ramadan #4

salam..kali nie aku nak cerita mengenai musim ramadan yang datangnya setahun sekali nie..baru-baru nie aku dengar ceramah..memang ustaz tu cakap boleh menusuk kalbu lahh ayat-ayat dye..jom aku kongsikan apa yang aku dapat..

Tuesday, August 24, 2010

Tazkirah Ramadan #3

salam..sudah lama tidak menulis..agak sibuk di bulan ramadan nie..okay..kali nie nak cerita mengenai tips nak jadi orang yang berjaya..lebih details lagi cara nak jadi mukmin yang berjaya..dalam surah Al-Mukminun ada bagitahu ciri-ciri mukmin yang berjaya..kalau budak form 4 mesti tahu surah nie sebab nie antara ayat hafazan..

Wednesday, August 18, 2010

Orang Jepun Memang Lawak

kebelakangan ini,aku selalu tengok cerita jepun..cerita dorang memang best..memang terbaek + teknologi gempak..tapi yang aku nak tunjuk nie..tak tahu lahh nak kata lawak ke tak..tapi memang tergelak lahh..haha

Monday, August 16, 2010

Tazkirah Ramadan #2

salam..semalam aku pergi ke masjid untuk solat terawih..&& ada tazkirah diselitkan selepas solat terawih..ustaz tu pun menerangkan mengenai tazkirah di bulan ramadan..sebab ada orang kata tazkirah di bulan ramadan merupakan bid'aah..okay..aku dah faham melalui tazkirahnya semalam..& nie aku search internet jumpe artikel yang sama..so harap korang baca..

Sunday, August 15, 2010

Sepetang Bersama Rakan

rakan..umpama petunjuk..kalau rakan baik,maka baiklah kamu..betul tak?orang kata kalau nak tahu seseorang tu..tengoklah rakan-rakannya..so,jom tengok kawan-kawan aku..haha..nie gambar sehari sebelum puasa..

Saturday, August 14, 2010

Iklan Cadburry | bila budak tu dah besar |

haa..korang mesti dah tengok kan iklan cadburry tu..yang pasal kening tu..aku tiap kali tengok rase nak tergelak..sumpah terbaek!haha..tapi skang dah ada video dorang dah "besar"..haha..nie pun sumpah lawak..haha
masa kecik-kecik

Thursday, August 12, 2010

Tazkirah Ramadan #1

salam..sempena ramadan yang mulia ini..aku nak kongsi apa yang boleh dengan korang..sekurang-kurangnya apa yang kita tak tahu kita tambah,apa yang dah tahu kita mantapkan..okay..kita baru saja masuk beberapa hari berpuasa..alhamdulillah..Allah masih lagi beri kesempatan kepada kita semua untuk terus beribadat kepadanya..

Monday, August 9, 2010

Usaha Yang Tidak Sia-Sia

okay..aku rasa aku akan busy sampai ke akhir tahun kot..tapi blog tetap update..cuma kurang sikit kot..yelahh..tak lama dahh nak SPM nie..hehe..entry kali nie aku nak cerita pasal majalah sekolah..haa..ape pasal dengan majalah sekolah..kita pegi lebih detail lagi,actuallynya pasal design page kelas..

Sunday, August 8, 2010

Adik Cuma Nak Tanya Je Ibu...

play video untuk lebih penghayatan...





Adik cuma nak tanya ibu, kenapa begini jadinya? cinta Feb

[Image: asmara.png]

Saturday, August 7, 2010

Pontianak Di Tepi Highway Karak-Kuala Lumpur

salam..harinie jom tengok video pontianak..haaa...jangan tak percaya..aku pun baru tengok nie..baru dengar cerita & tengok kat handphone kawan aku..katanya kat tepi highway karak-kuala lumpur..katanyaaa laa..haha

Friday, August 6, 2010

Bila Hidup Bertuankan Nafsu

salam..sorry sebab lama menyepi..agak kebizian semenjak-dua menjak nie..okay,tajuk kat atas tu member aku selalu cakap..sampai aku pun dah naik hafal..haha..just nak share sikit pasal nafsu nie..nafsu memang ada banyak..banyak sangat..tapi tipikalnya,bila sebut je nafsu..fikiran terus ke nafsu seks..yo!kena upgrade pemikiran..

Wednesday, August 4, 2010

Teka-Teki

okay..entry nie pendek saja..just nak bagi teka-teki..berbunyi begini "antara telur dengan ayam,yang mana dulu ada?"..dah selalu dengar kann..takpe..korang bagi jawapan dan sebabnya..esok aku bagi jawapan aku...hehehe

Tuesday, August 3, 2010

Tutorial:Cara Tengok Movies Terbaru Di Internet

okay..harinie aku nak perkenalkan laman web yang baru aku jumpe nieh..maybe web nie da lama da kot..takpelah..aku just share je..dekat web nie memang banyak movie baru..rasanya sume movie english saja..yang bestnya aku da tengok cerita "the last airbender"..padahal kat malaysia 5Ogos baru kuar..haha..

Monday, August 2, 2010

Hari Jadi Ke-17

okay..untuk semua yang tak tahu..semalam aku baru saja menyambut hari jadi aku yang ke-17..yaa..1/8/1193 aku lahir..hehe..& semuanya bese-bese saja..tak ada apa yang best sangat pun actually nya..ramai jugaklah yang wish aku..dari mesej sampailah ke facebook..thx yo!just nak cerita..birthday aku yang paling best rasanya tahun 2008..yes..sambut kat sekolah..
cari lah aku yang mana satu..hehe

Sunday, August 1, 2010

Sukan Asrama SMTSKL 2010

salam..31/7/10 aku pergi ke sukan asrama sekolah lama aku..rindu kat kengkawan..memang lama tak jumpe..ade 7 bulan gak laaa..nak-nak lagi kawan aku dari johor pun datang..kadar metabolisme aku pun meningkat nak pergi..hahaha..xdk kena mengena..