Followers

Monday, July 12, 2010

Rombongan Kelas Ke INTI College [Part 8 final]

yea!dah sampai final episode..biasanya happy ending lahh kann..final episode nieh adalah acara penutup..camp kite orang yang diadakan nie akan di tamat kan dengan penuh bergaya..haha
GIMIK!
acara penyampaian hadiah untuk team yang menang dilakukann..team aku lahh menang untuk semua..team WAKA-WAKA..haha..terbaik lahh team!hehe..& untuk persembahan last,INTI College ajak kita orang nyanyi ramai-ramai..
nyanyi lagu ariel peterporn-mungkin nanti..hehe..yang bawah nie semua dak INTI College yang jaga kite orang..thx
waaa!aku penyanyi terbaik!siap ada video klip lagi..haha
bila semua dah pecah suara..acara potong kek pule!yehuuu!(pssst..baju ijau tu melayu xslap aku..hehe)
chef INTI College buat kek :D yummy!
Thx a lot to INTI College!millions of thanks..memang superrbb tahap Goku level 6 lahh camp nie..harapan kita orang satu je..lain kali buat 1 week camp oke..haha..thx juge kepada readers!sebab mengikuti drama aku nie..ada 8 episode je.hehe

*btw,,camp INTI College nie free of charges!kita orang tak bayar apa-apa pun..semua ditanggung beres oleh INTI College..thx yo! 
:D


No comments: