Followers

Sunday, July 11, 2010

Rombongan Kelas Ke INTI College [Part 7]

ya.ya.ya..masih bersiaran langsung dengan episode INTI College nie..hehe..part 7 nieh pendek je..nak cerita pasal lompat & hujan..tak faham?sabar..orang kata gambar boleh menerangkan segalanya..jom tengok-tengok gambar.. :)

gambar kat atas tu baru je nak melompat..sekarang dah faham sikit apa itu lompat?jom melompat lagi..haha
ini semua adalah lompatan para atlet yang bakal dipilih ke sukma nanti..haha

hujan..apa itu hujan?bila cakap hujan apa lagi..mandi lahh..tu je yang terfikir..mandu hujan best wooo..kecik-kecik dulu je mandi hujan..tapi sekarang alang-alang dah enjoy..apa lagi..jadi kanak-kanak lahh..
seriously,memang best mandi hujan kat sana..hujan bukit lahh katakan..sejuk gilerr..dah lahh lebat,terasa macam shower pulakk..

*To Be Continue..final episode is coming...

1 comment:

Idalara said...

ingatkan inti kolej yg kat nilai...

amboi seronoknya mandi hujan...tinggi gak korang melompat ye...