Followers

Saturday, July 10, 2010

Rombongan Kelas Ke INTI College [Part 6]

sabar!jangan mengeluhh..masih lagi bersambung di episode kali ini..hehe..macam drama lahh pulakk kann..okay..kali nie ceritanya dah sampai hari ahad..pagi2 kena pegi treasure hunt..perghhh..nak bangun pagi tu bagaikan azab..sejuk yang amat..nak sambung tido!haha
semua kusyuk dgr taklimat..btw,,spek mata aku transition ehh..tu sebab dye kaler itam kadang2.. :)


task mule2 kena pergi kebun sayur..macam-macam soalan kena tanya..dah lahh tak cukup tido akibat penangan game spain & paraguay..nasib baik orang kat kebun tu tak banyak songehh..kalau tak,tak hingin pun aku nak tanya..haha

dah siap kat situ,berlari-lari pule mencari nama-nama kedai kat area tu..last-last tunggu kat hotel seri malaysia..tu kire check point penting kot..hehe

lepas tu,pergi strawberry farm & sport center..sempat gak lah aku ngan chip bedal maen game jap kat situ..haha..
main dalam keadaan menyorok..haha

dah habis kat situ..balik lah INTI College balik..kire dah habis lahh treasure hunt nyaa..hehe..aku pun tak tahu ape yang bestnye treasure hunt nie..layan saja..

*To be Continue...


3 comments:

ASSOYFINGER67 said...

saat indah ini akan kao bawa dalam hidup kao...jadikanlah yg indah itu kenangan....dan yang burok itu sempadan...have agood life always!

Norhayati Rostam said...

fuh..tak habis lagi upenye

ciKeju said...

hehe
ade 2 episode lagi :D