Followers

Wednesday, July 7, 2010

Rombongan Kelas Ke INTI College [Part 3]

kita bertemu lagi di episode kali ini..haha..macam cerita masak-masak musim raya pulakk..cakap pasal masak-masak nie..part 3 nie jom kita tengok pasal penyediaan makanan & table..INTI College ajar kita orang macam mana nak set kan table untuk customer..5stars punye setting..
meja yang telah di setkan oleh lecturer INTI College..
bukan semua orang dapat belajar nak set kan meja..standard hotel 5 stars lagi..so aku amek kesempatan lahh nak belajar gak..
masih sempat bergambar :D

yang nie orang kata sambil menyelam minum air sekali..orang buat demo kat depan..kita orang berdemo di belakang..haha

nak setkan table tu agak susah jugaklah..semua susunan ada ukuran..tapi x kan nak ukur gune pembaris lak kan..kena lah ukur gune kuku..haha..tu dye yang ajar lahhh..kalo dah setkan semua..kerusi & sudu or garfu tu mesti sama lurus dengan sisi kerusi tu..pepandai ahh adjust..hehe


*To Be Continue...

3 comments:

@ku d! sin!e said...

tu belom protokol lagi kan..
hehehe
smart demo kat belakang tu..

miLoy™ said...

yg post entry nie aq ske bca!!..
=D
caya la..
hahaa..

fikaryna said...

bagus tul korang blaja seme nih ek..nanti dah kawen..bab meja korang setelkan ek..huhu..