Followers

Tuesday, July 6, 2010

Rombongan Kelas Ke INTI College [Part 2]

okay..kita sambung ke episode kedua pule..haha..macam drama bersiri pule..episode kali nie pule jom kita tengok aktiviti yang kita orang buat kat INTI College tu..macam biasa,kalau pergi camp memane mesti ade ice breaking kan kan..tak semua orang suka..aku pun tak suka..haha..
tapi,kali nie aku cuba meng-suka-kan diri kepada ice breaking nieh..nak enjoy lahh sikit..hehe
dalam dewan

brader nieh nama dye Mr.K..dengan lawak ayam dye yg best!

dah habess ice breaking..macam biasa jugaklahh,buat team..kena ade teamwork..reka nama,flag,war cry...apa yang penting?kerjasama!
pembahagian group..
nie dye team aku..
kumpulan lain

dah siap reka apa semua..mesti lahh kena wat presentation kann..ada markah tu untuk semua tu..naseb baek team aku nieh teamate semua bestt..
aku terpaksa bersikap luar biasa..haha

*To be continue...

No comments: