Followers

Friday, July 2, 2010

Kereta EVO Polis Eksiden

tahu kan polis kita ada kereta evo..itu je yang mampu..okay lahh tu..negara lain aku tengok relax je lamborghini jadi kereta polis..superrbb!tapi kereta evo polis yang ada tu lahh sekarang dah eksiden..rosak teruk jugak...tercabut bumper..ish ish ish..ada lesen tak bawak nieh?
beli guna duit sape nie? :)
dah tak pasal-pasal kena repair lakk..apa pasal eksiden ehh..aku pun tak tahu..kejar pencuri apa?


*jagalah harta kerajaan..

pictures credit to LYN members..

6 comments:

I n n z said...

pembaziran duet kerajaann .
esh3xD

Hazzy Ishak said...

driver lagu sangat lah ni..isk isk isk

DaHLia said...

mesti driver ni xpass ujian memandu sbrnanya...sayangnya kete tuuuuu

Anonymous said...

Orang yg bawak kereta boleh dikira berapa jam je atas jalan berbanding dengan polis yang sepanjang masa atas jalan, pun boleh eksiden. Ini kan polis yg kerjanya memang atas jalan.

Kereta polis tu beli mana ada tax. Silap2 lebih murah dari Exora.

Kalau tak suka sampai bole jadi eksiden, baik simpan balai je.

Apa la ko orang, nak bercakap pun ikut la akal sikit.

Anonymous said...

btul..klu xtau sbb baik xyah ckp apa2..daripada dok brcakap yg leh sakitkan ati org lain...

pendekar angkasa said...

ni lagi bangang.. keta evo X polis lagi murah dari keta Exora kepalaotak lu la.. laen kali kalau tak tahu pape jangan dok pandai jawab..

baca kat sini nak tahu brape.. si hishamudin dah tolong jawab ni..

http://eforum6.cari.com.my/mobile/?tid-448132-page-10.html