Followers

Thursday, July 1, 2010

Beli Tenggiling Guna Duit Nuffnang?

yea!yea!yea!akhirnya aku dah ada seekor 'tenggiling'!yuhuuu!happy gilas babas..memang dah lama aku impikan 'tenggiling' nie..sekarang baru dapat merasa..daripada bulan 1 haritu sampai bulan 6 aku duk tunggu..akhirnya,tenggiling aku pun lahir....
tu lahh dye tenggiling aku..haha..tak laju mana pun..hanya 135 kuasa tenggiling hutan saja..lebih kurang lajunya hamster liar aku..haha..&& cop cop..aku beli tak pakai duit nuffnang lahh..gila lahh kalau aku pakai duit nuffnang..ingat be aku rm10000 ker?haha..insyaAllah..amin...beli tenggiling nie guna duit..guna duit..guna duit lahhh..tak kan guna daun pulakk..hehe
nombor plat terpaksa ditutup :)

alhamdulillah lepas nie senang sikit aku pergi sekolah..pergi sana sini..tak payah asyik mesej orang suruh jemput je..kiki..terima kasih lahh kepada sheepot yang selalu menghantar aku balik sekolah..terima kasih jugak kepada parents aku kerana membeli tenggiling ini..



*zrooooom!bunyi tenggiling aku..hehe
:)


13 comments:

kenwooi said...

cool bike =)

ciKeju said...

thx kenwooi
:)

aanz said...

nak pinjam tenggilng boleh x
hari tu mintak kat parent belikan tenggiling sebijik tp x dpt green light lorhhh...

ciKeju said...

hehe
mungkin kena tunggu 6 bulan lagi kott..hehe
:D

WZulhilmi said...

berkilat sungguh.. Baru lah katakan.. Hahaha :)

ASSOYFINGER67 said...

Tahniah...!

cik panadol said...

tenggiling tu mmg smart!!walaupon sy jahil pasal motor...tp part tengok design je sy terror hahaha...

ciKeju said...

terima kasih
:)

Zack Zaifull said...

jangan rempit ye dik.... nak hidup lama lagi

.s.o.f.i.a. said...

pergh!!! stylo ah!!!

mizzura said...

hahah...bajet nak pakai motor dgn duit nuffnang.. anyway enjoy riding..jgn meremp-it sudah yer.. :-)

suamihanyisterizuki said...

hurmm laki mmg suke panggil motor tenggiling eh...

ummiumaira said...

cikeju...tenggiling pun tenggiling lah dik oii janji jln....jgn ko lak yg tguling udah ler...