Followers

Tuesday, June 29, 2010

Status Gelihati Dah Dapat Balik

tajuk entry post pun cam dah gembire kan kan..haha..yea..memang aku gembira..sebab status gelihati aku dah dapat balik & BE aku dah tak kena potong..hehe..terima kasih mr.nuffnang..aku akan setia dengan kamu..wakakaka
sekejap je dapat balik status tu..korang just delete ads yang lain & dalam 4 hari korang akan menikmati semula geli-geli korang tu..hari isnin baru nie aku delete dah & hari nie bukak-bukak je nuffnang dah boleh geli-geli balik..kikiki..aku ada hantar surat kat nuffnang & dorang reply cam kat bawah nieh..

*i will follow you nuffnang!hehe

13 comments:

I n n z said...

setia pada yang satu.
hehe xD

kenwooi said...

gliterrati status is very important for nuffnang users =)

Liyana said...

gelihati saya tak balik lagi..
tak tau bila nak balik tah. =)

Ery Farieha said...

jage2
NN mmg cpt jeles taw
;P

Fay Nana (Cik Fana) said...

jangan curang lagi. XD

@ku d! sin!e said...

hehehe...
tau takpe...
suke je dah kembali normal jugak..

yek said...

Glitterati like chipmore. sekejap ada-sekejap ilang. Huhuhuhu.....
Tahniah untuk awak dah dapat blik status tersebut

Sharinginfoz said...

baguslah dapat balik kan, betul kata kenwooi tu penting!

Berapa earnings terbanyak nuffnang?

ciKeju said...

hehe
nuff cepat jeles..kikiki
thx master kenwooi..hehe

terima kasih semua
:)

Anonymous said...

status geli2 aku xdpt lg ni..
dh 4 ari..siot tol..

Macam Macam Ada

Mijie said...

haha..kita sma cikeju..title pun hampir sama tp mijie dh tukar..hehe..:)

ciKeju said...

hehe
oke2

BeaN MorENo said...

tamak sikit takpe jangan tamak banyak...hak3