Followers

Thursday, June 3, 2010

Shahir Shahir Shahir

Waa..sekarang pergi mana-mana je dengar nama shahir je..tak kenal?alahh..yang menang AF8 tuu..(bajet tahu..padahal tak pernah tengok)haha..tapi,seriously lah lepas je shahir tu menang..Kabooom!nama terus naik...hebatkan rancangan realiti..kejap je menaikkan seseorang..

korang tengok gambar atas nie..gambar shahir&syahir..haha..sorang lagi tu kawan aku..(ada gaya tak ngan shahir AF8 tu)..disebabkan shahir AF8 tu dah popular..kawan aku nie pun tak terlepas daripada terkena tempias..dye pun dah popular sekarang..cuma tinggal nak hafal lagu 'kebahagiaan dalam perpisahan' je..awek-awek kat sekolah sekarang tengah memburu dye saja..tak dapat shahir AF8 pun takpe lahh..haha

*disebabkan orang lain popular,orang yang tiada kena mengena juga popular..hebat!

7 comments:

::ienafazlyna:: said...

oun mcm nie rupa shahir ek?? aku lagi tak kenal sape die nie..kejap jek name die naik..pastu senyap ar

miLoy™ said...

hahaa..
yg kwn ktr 2..
syahir ketat..
mmg ada style la syhir kwn ktr 2..
=)

kenwooi said...

cool =)

The Hetzel said...

budak sblah tu minat syahir eh?

ciKeju said...

budak sebelah tu ada gaya shahir tak?

assAuri said...

haha..ensem tol pic syhir ka ltak..

husnazainal said...

cam tak same jek..