Followers

Tuesday, June 22, 2010

Semua Orang Wajib Tengok Nie !

okay..kali nie aku bertegas sikit..hah,,bukan apa..aku just nak share video yang membongkarkan rahsia-rahsia dunia nie..macam tak percaya kan..okay,korang tahu apa itu iluminati & freemason?kalau tak salah aku,iluminati & freemason nie ialah satu gerakan baru yang membuka jalan untuk dajjal laknaktullah keluar..sabar..jangan fikir aku merepek..sila baca lagi..
pernah tengok kan gambar2 camnie..
okay..korang percaya tak selama kita hidup nie..kita setiap hari kena tipu dengan yahudi laknatullah..bermacam-macam cara dorang tipu kita..daripada hujung rambut sampai hujung kaki..video yang aku nak kongsi nie membongkar penipuan yang telah dibuat oleh yahudi..pernah dengar kan dokumentari the arrival?selain penipuan,macam-macam cara lagi dorang buat untuk menjemput dajjal keluar..&& korang rasa keturunan firaun zaman dulu tu ada lagi tak?mesti dah takde kan..so,korang salah..kalau nak tahu korang kena tengok video the arrival tu..mesti korang terkejut kalau dapat tahu sapa keturunan firaun sekarang nie..

the arrival nie ada lebih kurang 50 video..aku pun tak habis tengok lagi..InsyaAllah dalam masa terdekat aku habiskan..korang pun wajib jugak tengok..seriously aku cakap,banyak yang korang akan tahu..korang search je kat youtube video the arrival nie..ada yang dalam malay subtitles..

nie sinopsis yang ada kat youtube tu pasal the arrival:Satu siri dokumentari yang mengkaji secara mendalam tentang tanda besar kiamat, iaitu ketibaan Dajjal, Al-Mahdi dan Nabi Isa a.s. Penuh dengan maklumat-maklumat terkini dan penting untuk di ketengahkan kepada masyarakat umum dalam membuka minda anda. Berdasarkan hasil karya
Sheikh Imran N. Hosein (Jerusalem in the Quran, Gog and Magog in the Modern World) dan beberepa pemikir dan pendakwah lain seperti Sheikh Hamza Yusif, David Icke, William Cooper dan Tex Marrs.

Oleh Produksi Noreaga & Archernahr dari www.wakeupproject.com.

aku letak the arrival pt1 & pt 2 untuk korang tengok..kalau rasa ingin tahu lagi..boleh search kat youtube terus..


14 comments:

Hazzy Ishak said...

belum tengok semuanya

joegrimjow said...

banyak benda ni dah kat dunia
jgn terlalu taksub sudah
nanti benda elok untuk diketahui jadi mudharat kepada kite

ciKeju said...

video2 tu memang banyak maklumat..harap korang amek pengajaran
:)

Syukie said...

Ada benda yang kita tahu ia tak baik, tapi kita terpaksa buat sebab permikiran kita telah di mind set sejak kita lahir. So sama2 lah kita renung2 kan...Click sini untuk baca lebih2 lagi~ :D

Dawy said...

ada byk episod bg The Arrivals
and banyak sangat tanda tanda tuh
antara paling senang nak thu ;
klcc , sunway pyramid and pentas AJL .
kalau dpt ngk semua The arrivals
korang aku tahu banyak . :)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

owh the arrival... elle dah khatam!!! cerita dier not bad... bnyk info!!! tp bkn 100% boleh dipercayai...
.
.
.
ada sesetengah info mungkin disalah tafsir!!! tapi ikut penonton buat andaian sendiri!!!

Cik Ubi said...

the arrival..haha~ak tau dr kwn aku sem lepas..best2

miba said...

aku dh tgk semua kalau x silap r..

dkt wakeupproject

start tgk masa kt curtin

bagus2 tgk mende ni.. bnyak dh benda2 kat malaysia ni ada unsur2 all seeing eye.. AJL contoh paling jelas.. bnyak org kecoh pasal AJL tu, tp ada ke Melodi g Terjah?? haha.. lu pikir lah sndiri!

ciKeju said...

haha
nak terjah macam mane..
media pun da kene pegang..
:)

@ku d! sin!e said...

kwn aku suh tengok
tp lom tengok lagi..
suh die cerite jer

Rina (◕‿◕)✿ said...

rina tengok gak tp br sparuh..

susala nk jmpe org yg betul2 insaf dan cuba berjuang untuk Islam bila DAH TENGOK THE ARRIVAL.

yang banyak, orang yang cakp lebehh je tak buat pape.

so what is the point tgok tapi doing nothing.

same2 kte renungkan :)

$Y@}{!D@ said...

aku seram kot nak tengok.
serious.
background music dia seram kot.
huhu.
aku dengar sinopsis dari ko buleh?
haha

ciKeju said...

rugi woo tak tgk...
bkn cerita antu pun...
boley je..hhe

suka_haha said...

tgk sikit je.. bnyk sgt hehe...