Followers

Wednesday, June 16, 2010

Lagi Pasal Kencing Tak Basuh

haiishhh..aku pun pelik..popular lak keyword nie kat belog aku nie..apa pasal pun aku tak tahu..kenapa ehh orang search pasal kencing tak basuh?orang yang search nie pun tak basuh kencing ker?pelik jugak aku..

tengok kat keyword tu..nombor 3 pasal kencing tak basuh..maknanya ramai jugaklah yang search..daripada aku pening kepala fikir..baik aku tanye orang.."weh..kau yang seacrh pasal kencing-kencing nie kenapa weh?ada apa eh??"


*jangan segan tinggalkan jawapan kau eh..hehe
:)

8 comments:

hudhud said...

hehe cuba u pergi google then search la for kencing tak basuh. man ataw ada link to ur blog ke :))

@ku d! sin!e said...

lelaki kot yang slalu cmnie..

ciKeju said...

haha..mungkin pondan jugakk kot..hehe

q-nizam said...

erk..pelik2...ada jugak bekenan nak search mende tu..haha

Cik Ubi said...

kucing la kencing x basuh..waktu aku manje2 nga kucing2 yg jumpe tepi jln..ternmpk bulu basah terkena air di dubur beliau..ak terus ignore kucing trsbut..haha

Anonymous said...

dia tak reti basuh kencing la tu... ni baru sedar hukum bersuci kot, tu yang dok searching jer...

selama ni, bukak, pancut terus masuk balik haha

marina anakcikbob said...

dr fadillah come to me??
ahahahaha....
sah die tgk chapalrela..

shada wentz said...

HAHAHAHHA! :D