Followers

Thursday, June 10, 2010

Janda Baik Punya

Salam..perggghhh!baru tinggal blog aku nie 4 hari dah bersawang bagai nieh..takleh jadi nie..nak taip kat keyboard pun dah susah nie..haha..rinduu kat belog aku nie!sape yang tolong tengok2 blog aku nie angkat hidung..yeah!baguss..hehe..

aku bukan kemana pun menghilang sekejap nie..just pergi mencari janda baik..haha..eh!eh!korang jangan silap lak..aku bukan nye pergi mencari janda baik yang jahat..gambar atas tu sebagai tatapan je..hehe..aku pergi ke janda baik di Bentong,Pahang..dekat je ngan rumah aku..saja nak relax2 kepala g sana..sejuk memang sejuk kat sana..best gilerr..
tempat aku & kekawan aku lepak..

gempak kan tempat kat atas nie..nyaman gila..aku,pian,pedon,alep,k-der lepak kat sini 4 hari..plan ramai gak yang pergi..tapi apa kan daya..mulut saja bercakap nak pergi..haha..korang layan je gmbr2 nie..nak cerita memang 4 tahun baru habis taip..

anak sungai

pondok kite orang tido..woo..atas air tuu..

semua hijau SAHAJA!hehe

seriously,duduk situ memang best..just letih skit kalau nak makan..kena pancing ikan then masak sendiri..haha..orang lelaki bujang memang malas sikit..tapi untuk terus hidup kena lahh buat-buat rajin..hehe

*sape pernah pergi janda baik?





7 comments:

aleeza huda said...

penah lalu je kt janda baik..pergi tk :D

Encik Tikus said...

tak pernah pergi,haha :)

ciKeju said...

ish..rugi rugi..
kalau pergi kompem taknak balik daa

Hizami Rahim said...

wah.
siyes best!
kampung tuuu~
nyaman seyh~
;)

illafira said...

kat sana mmg best sangat.. lum tercemar udara dan air sungai.. penah tdo kat sane

assAuri said...

saye slalu pegy..
dgn membe...hehe..k,next time kte ajak muke yg kompem jer..

Wawan3y. said...

view cantik sgt!