Followers

Sunday, June 20, 2010

Cuti Sekolah Dah Habis

macam tak percaya cuti sekolah pertengahan tahun nie dah nak habis..esok hari isnin..dah nak kena pergi sekolah..tahun nie spm..takpe-takpe..kejap je nie..nanti mesti rindu balik zaman sekolah kann..
tak nakk pigi sekolah!
sekolah ke tak sekolah ker..aku pasti update belog nie..belog nie ibarat sekolah kedua aku lahh..belajar pasal alam maya nie kann..betul tak?tak kan nak menghadap buku je..kena lahh menghadap belog juge..haha..okay lah,,nie just quick update je..hehe..

*sape tahu mane jual MC 2 minggu..nak cuti..hahaha



7 comments:

Zack Zaifull said...

uih!!! belajar laa... nanti nyesal tak sudah cam pakcik ni

MinTy said...

haha comeynye bdk tuh..
teringat zaman school dulu...

Cik Kyla said...

haha. nangis cm tu sekali tak nk pegi skola? :P

Cik Alin said...

haha..

budak2 memang cmni..

berat je hati nak pi skola bile cuti da abis kan.

huhhuh..

ciKeju said...

hehe
okie dokie..
saya akan belajar
:)

miba said...

belajar2.. contohi amer :)

all d best.. SPM!

(kan best kalau SPM pun dimansuhkan :P)

ciKeju said...

haha
dye patot contohi aku..
wakakaka
:)