Followers

Thursday, June 3, 2010

Aku Dituduh Kacau Anak Orang...(sapa tulis baik mengaku)

okay..harinie..aku lambat sikit online..maklumlah,harinie last paper..enjoy skit lahh balik tadi..(padahal exam susah kot)..then bila dah sampai rumah,terus aku terkam komputer nie..bukak-bukak page blog..baca kat shoutmix aku..ada orang tulis.....
aku pun terpinga-pinga sampai telinga tercabut..puas fikir,,sapa pulak lah tulis nie..anak sapa lak aku kacau nie..atau adakah belog picisan aku nie ada silent reader yang tergila-gila kan belog nie????macam tak percaya..aku ada peminat??waaaa..hahaha..tapi,seriously lah kepada sssss..kalau nak tegur pun tinggalkan lahh link..senang aku contact tanya apa-apa hal..

*So kepada sssss..sila cari saya okay..nak tanya sapa anak awak tu?hehe
:)

23 comments:

Ery Farieha said...

ohohoho

dasat

Mommy Pinky said...

wah, pelik betul..ayatnya mcm anak dia mmg tergila2 blog ni...
mmg menyusahkan kalau tak de link..sekurang2nya tinggalkan la email kalau xde blog kan? :)

ciKeju said...

@mommy pinky:hehe..nie betul loyal reader nie..kiki..tahu takpe..tak tahu siapakah sssss nie..
hm

Hizami Rahim said...

jeng jeng jeng.
aku pun pening2 sudah.
;)

sYeNgEt ke senget?? said...

perhhhh bagi impak besar ni! hahaha

Encik Tikus said...

anak sapa kau kacau wehh ? hakhak :D

NokiaDream said...

agaknya anak dia follow blog hang sampai tak hingin nak masuk blog bapak lg kot..hahah..

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.

saya rasa 'anak sssss' ni tak wujud. rekaan je.
mungkin memang ada yang betul-betul minat tapi malu nak mengaku tu!

ekekek.

ciKeju said...

hehe
aku pun tak de idea dah nak teka2 sape sssss nie..hehe

fikaryna said...

biar betik..huhu..

baincardin said...

Salam...

Aminkan Doa Imam Masjidil Haram

Alien Hijau said...

haiyokkk!!! tatawu....

ApekxHensem™ said...

hehehe..biar butul icik keju???

ciKeju said...

haha..
tu laa pasal..bia betol kan..ak pn tak caya..

~Blabberina~ said...

hahhaa..gurau2 mesra planet pluto kot

nazihahisa said...

eh bukan sayaaa laaaaa T_T wuuu

ikoko said...

cikeju.. takyah layan sgt ah.. uhuhuhu.. ntah2 awak pun tak kenal anak ssssss tu. uhuhuhu..

so just enjoy the moment saje~ :)

Kniedaz said...

wah..dahsyat juga cikeju ek...

ayunda maajis said...

ahaha..mula ar...cemas ar tu..ahaha..

The Hetzel said...

cikeju..jaga2.. nnt bapak i plak crk u..gagaga

ciKeju said...

haha..
bahaye nieh

assAuri said...

nie mksud nyer..blog ka ka gmpak...haha..

Roronoa Zoro said...

naper org tue marah ek? hmm..