Followers

Friday, May 21, 2010

[VIDEO] Aksi Ustazah & Ustaz

Mereka telah beraksi selama lebih 6 minit bagi menentukan siapa yang juara..video ini telah dirakam dan disebarkan di internet bagi tontonan umum..bagi yang nak download pun boleh..tapi kena cari inisiatif sendiri okay..jom kita layan video nie..



aksi membaca ayat-ayat Al-Quran dengan penuh syahdu oleh qari & qariah negara




*bukan video nie yang korang cari??tak apa lah..hayati je video tu..
:)

12 comments:

miss hav0c said...

aah aku mmg cari yang ni pun..knp ada yg laen ke? *purak2 nerd*

Nur Hawa Mohd Zin said...

bile lah ada musabaqah Al Quran kan..suke tgk..keh dgr mcm2 irama bacaan lagu, ada nsayid...rancangan tv skunk makin nth pape

Encik Tikus said...

Haha,kau pandai memanipulasi keadaan,cettt ! :D

CasaBlander said...

hahahaa..=)

hazman aka species1980 said...

teknik manipulasi tajuk post entry yea....

kisahremaja said...

alamak.... hmmm terkena la pulak... hampesss..... ;-(

kisahsensasi said...

rasanya ramai yang teruja nak tengok video nie kan....

Alien Hijau said...

x leh nak like ke kat sini? hallllaaaaaaaa

suhaisweet said...

nice blog & en3 dude..keep it up.. visit mine if free..lets share together ;)

ellis suriyani said...

ehem..ehem...trafic jem..pon..pon.. :D

ellis suriyani said...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

ciKeju said...

hehe
xdk yg lain pun kott.. :)