Followers

Monday, May 31, 2010

[Update] Lucky Draw..Siapakah Yang Bertuah??

okay..macam yang korang boleh tengok kat sidebar tu..nombor lucky draw tu dah nak masuk nombor 10000..agak-agak siapa yang terkena?dah bau-bau dah one drop perfume nie..haha

*boleh emailkan screenshot kat aku.. khairul.amar@gmail.com
:)

24 comments:

Tn.Punya said...

macam menarik je.. macam kana kalau ada yang teka lebih dari 1 pemenang..kena bahagi2 lah hadiah tu,..heheeh

ciKeju said...

bukan teka lahh..
sapa dpt nombor 10000 tu..
save screenshot dye..
then boleh emailkan kat aku
:)

MiSz WaRdAh said...

kita tngk dan saksikan..HAHA

Tcr Ain said...

Harap2 sayalah empunya hadiah tu. Amin...

Alien Hijau said...

agak2 brp lame nak tunggu ni?

Alien Hijau said...

agak2 brp lame nak tunggu ni?

encHIx laNDax said...

ala~~sket jerk lagi!!!

Encik Tikus said...

sikit je lagi :P

NaNaJoe said...

xlama lg da ni..hehehe~~

NU.YA.RA said...

nak singgah sini tiap 20 saat...

redNing said...

x smpai lg ke 10000...kena ulang alik lorr huuuu

suamihanyisterizuki said...

waaa dah dekat 10K nih...;)

yaye said...

akuu masehh takk pahamm apee motif kaw dann apee yangg cubee ko tonjolkann dalamm post ko nihh ?
-budakk paleengg comeel-:* haha

ciKeju said...

@ yaye:aku tau kau siapa..hahaha

Anonymous said...

yey.. ak da dpt 10000 da k...
ak ade bukti..
-sapuan-

ciKeju said...

ouh..
sila hantar bukti anda oke..
:)

mark miey said...

yes aku dapat

Anonymous said...

mcm mane??..kc laa email wahai cikeju...
sy x taw..

Azman Roslan said...

tuan blog.. dah dapat ke email aku tu.. wah aku terbau one drop la.. heheh

ciKeju said...

ehh..jap..macam mana boleh ramai sangat dapat nie??

kalau macam nie..orang first hantar kat email aku akan bagi..

Azman Roslan said...

siapa yang first hantar tu.??

ciKeju said...

akan diumumkan jap lagi..
diminta bersabar
:)

mark miey said...

bg sorg 1 set
y anta bukti tuh
xpon y ada blog ja bg adiah kt dia
dia folloowerrr kannn

Wawan3y. said...

ala nervous nyaaa, huhu