Followers

Tuesday, May 25, 2010

[Update] Lucky Draw Dah Nak Dekat Dah!

okay..kalau korang masih celik lagi..korang boleh tengok kat tepi tu nombor lucky draw..macam dah nak dekat dah tu..sapa agak2 yang bertuah untuk memenangi sekotak One Drop Perfume tu?haaa..jeng jeng jeng..adakah kamu!kamu! atau kamu!

nie bukan package..di beri berasingan..haha


so,kepada yang bertuah sila snap screen shot tu & email kan kat aku..senang je kan..
khairul.amar@gmail.com

*mari kita lihat siapa yang kena
:)

8 comments:

ayunda maajis said...

lambat lagi la...

ciKeju said...

tak lama dah
:)

diba^pening said...

jauh lg tu...10 000...cik keju ni pun...

::dAuZsHaNLeY:: said...

ingat kan nk bg rozita che wan tu...
ahahah...
btw,
good effort!

NU.YA.RA said...

lau cam tu,setiap saat nak singgah blog cikkeju nih..

NU.YA.RA said...

lau cam tu,setiap saat nak singgah blog cik keju nih!

fikaryna said...

okeh..akan tggu jgk..huhu..

ciKeju said...

hehe
jom tunggu sama-sama..hehe