Followers

Wednesday, May 12, 2010

Semalam Ben..Hari ini Bean Lak Buat Pasal...



salam..baru je post pasal Ben..sekarang Bean lak buat hal..adooi..memang tak senang hidup aku macam nie..macam-macam kerenah pula..Bean,kau dah lah selalu buat muke toye je..nyampahh aku..serius cakap..



Lepas setel je pasal Ben tu..aku ingat aku da happy dah..tiba pulak tah cam mana,adik sedara aku ternampak iklan kau Bean..terus je cakap..nak tengok "te bean"..nak tengok "te bean"..aku pelik gak mula-mula..apa menda lak "te bean" nie..meronta-ronta lak adik sedara aku nie nak jugak tengok..aku pun cari kat channel kartun..hah!amek kau..kat disney channel rupanya "te bean" nie..hadoii..

Inilah "te bean" tu

Yang pasti "te bean" yang dimaksudkan tadi bukan lah encik bean moreno..bean moreno tu hensem orangnya..korang dah tengok gambar dye masa kat polytech?haaa..cepat g blog dye tuu..


*apa pulak lah lepas nie aku nak psycho adik sedara aku nie..aku rasa nak suruh bapak aku delete je package kartun tu..haha..

16 comments:

Hizami Rahim said...

ala.
sian adik tu.
nak tengok kartun.
;(

miba said...

tukar je.. kau pun boleh buat sendiri.. bukak laman web astro.. tp kene charge RM10 lah..

ciKeju said...

o0o..
camtu ehh?
tak tahu pula..
thx info..
:)

miss hav0c said...

aku pun ske tgk te bean apa haha

ciKeju said...

te bean bahasa budak..
mr bean bahasa kita..
hahahaha
:)

AiZ said...

haha... mati mati aku ingat bean moreno... ^____^




Ade sesuatu untuk awak disini
>> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

ayunda maajis said...

oho brani ko marah mr bean..tiap2 mlm aku tdo pelok dia k..(huhu marah2)

encik tikus said...

Haha,lagi satu kontroversi mencari pasal ! hahaha :D

ciKeju said...

haha..
ini cerita betul tau..
tak tipu punye
:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

dia ni doc kan? lau tak silap

miLoy™ said...

aq ske tgk mr. bean!!..
hahaa

reen_sofee said...

kejam kau
nak suruh ayah ko buang katun nye channel
hahaha

fikaryna said...

kalau bole delete..meroyan plak budak2 2..anak2 sedara en.fika pun sama..pagi sampai malam katun manjang..berenti makan n solat jer..dasat..

BeaN MorENo said...

hoho...thanks eyh promote link...jasamu dikenang...hak3

Kniedaz said...

best apa te bean tu...akak pun tgk walau ulang byk kali

ciKeju said...

hehe
:)