Followers

Friday, May 7, 2010

Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana ...


kerana saya suka warna hijau..hehe..tak de lah..saya rasa sebab saya masih junior didalam dunia blogging..tu sebab saya amek kategori hijau..kalau tak,saya nak masuk kategori MERAH..tapi,nanti abg Ben membebel pula..dye da cakap jangan bagi dye membebel..hehe..



sebab lain ialah blog saya tak populur lagi..kena lah masuk dalam blog list abg Ben..kuikui..haaa!lagi satu,sebab nama BEN ASHAARI tu..kalau first time dengar pun nama tu cam commercial je kan..hehe..hijau!hijau!hijau!semoga abg Ben memilih saya :)

3 comments:

ayunda maajis said...

x paham..

ciKeju said...

:)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.