Followers

Monday, May 17, 2010

Sambutan Hari Guru 2010

salam..walaupun hari guru pada 16/5/ tapi kena lah sambut hari nie..rajin sangat ke nak pegi sekolah hari ahad..pak guard je 24/7 kat sekolah tuu..cikgu pun nak rehat juga kan kan..hehe..so hari nie sekolah kita orang sambut hari guru nie..meriah juga lah..sepanjang aku sekolah kat SMK Sulaiman nie,kira nie tahun last lahh sambut nie..hehe




macam-macam aktiviti juga lah ada..pertandingan karaoke antara cikgu tu yang best..haha..memang dorang nie berbakat..wakaka..korang layan je gambar-gambar nie.. :)

cikgu-cikgu aku :D
   

kawan-kawan aku
 

 
 



aduhhh..banyak lagi gambar sebenarnya..tapi aku tak larat dah nak upload..berat sangat..haha..sume gambar saje je aku color kan macam tu..kasi nampak nostalgia sikit..nanti dah tua boleh nangis2 tengok..haha

12 comments:

Hazzy Ishak said...

jamuan tak ada ke?

nabilah_2908 said...

cikgu...oh cikgu...handbag tak lepas..hehehe.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

Hizami Rahim said...

ahha.
nice pics.
cikgu ek?

f_aRa_aINa989 said...

bestnya, tringt dulu2 smbut hari guru..=)

akuvision said...

good effect la bro, sephia make it cool!. Teringat masa mengurat cikgu pratikal dulu

ciKeju said...

hahak
thx sume
:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah bestnye..nak g sek gak td..tpi sume ada hal

jojoj said...

wie gbr gigi sapa !!! huhuhu

ayunda maajis said...

kikik.budak tu nampak gigi jer..kesian2

ciKeju said...

hehee

miLoy™ said...

ggi budak 2 kuning la!!..
hahaa..
bek ltak pict. aq jek..=p
kegurauan sje!!..hehe

cikoren said...

ex-student smk sulaiman 2003-2005..miss this school so much. :)