Followers

Wednesday, May 5, 2010

Revolusi Pondan

pondan..mesti korang pernah dengar kan..agaknya dah bernanah telinga dengar kott..kalau dengar je orang cakap pondan..ape first impression korang?agak-agaknya ada tak lebih kurang macam nie.."perrghhh..lentiknye nyah nie.."takpun cam nie,"nyah baru potong ker?"hahaha



aku pun pelik ngan pondan-pondan nie..kenapa dorang nak sangat bertukar sampai macam tu..apa sebabnya?okay..ini just pendapat aku..
  • masa zaman sekolah takde lah pondan sangat..tapi bila da sampai masuk Universiti..kehidupan bebas,so dorang pun terjumpa pula dengan komuniti dorang..ape lagi,menjadi-jadi lah nyahh..
  • mungkin juga orang yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia pondan nie mempunyai penyokong yang ramai..haha
  • maybe dorang rasa gaji dorang lagi besar dari gaji CEO kedai burger..
  • takpun,memang cita-cita dorang sejak azali..haha



aku memang alergik sikit ngan orang-orang macam nie..kita ada agama..buatlah cara ada agama okay..ada yang berhabis beratus ribu just nak buat operation potong,potong,potong..rugi je.baiklah beli p1wimax..boleh potong,potong potong juga..haha..

nak percuma potong sendiri..ada berani?

tak salah kalau berlembut..tapi berpada-pada lah..nanti nak kahwin..tak ke cancel malam pertama kalau dah potong?sapa nak jawab..bagi aku,jauh lah mende-mende cam nie..tak de faedah langsung..tak kan nak kerja tahan dinding sampai tua nyahh oi..larat ker?fikir-fikirkan lah..

nyah 1:nyah ko da pegi bilik multimedia?print assignment nyahh..
nyah 2:Ya Allah,nasib baik ko ingatkan aku nyahh..
nyah 1:pergilah cepat..jangan lari sangat..nanti basah ***** nanti..
nyah 2:okay nyahh..

golongan orang yang bertukar jantina adalah dilaknat Allah..tapi,berdasarkan dialog kat atas nie..dorang cam  tak faham balasan yang dorang akan terima..sama-samalah kita muhasabah diri
:)

14 comments:

encik tikus said...

betul golongan mcm nih dilaknat ALLAH S.W.T ,

tapi ade juge pondan yang begitu cantik sehingga mate kasar kite nampak mcm dye bukan nye pondan,macam betul-betul perempuan,kan? :D

Hazzy Ishak said...

aikkk!
entry ko ni sama pulak macam blogger zaimi
pasal pondan
say NO to pondan

With Love,
HazzySuperb

ciKeju said...

haaa
yeker?
tak tahu pula..
ape link dye ehh..
:)

AyanaAsham said...

gila cun nyah sekarang kan.
klh wanita sejati.
aihhhhh

ciKeju said...

haha
pesaingan hebat nieh..
:)

ayunda maajis said...

wei gambo sensored tol la..totop mata..totop mata..

Nadia Dizarch said...

Kadang-kadang, diorang ni tak dapat bimbingan moral. sebab tu makin teruk dan akhirnya tak dapat ubah dah.. :(

kak ina kl said...

akak hairan pasal suker sgt sebut nyahhhhhh..dahlah awak tu nyah..sebut yang tu lagi..

kak ina kl said...

yerlah nyahhhh..

tak kose iiii nak layan nyahhhh ni..masak lagi best..

ciKeju said...

haha..
kak ina ada resepi baru ker?

Si Kenit said...

tak kuasa nyahh
hahahahaaa =D

ciKeju said...

haha

Fatimah Samsuddin said...

tgk dorang ni kadang2 lagi cntik dr kami2 yg pempuan ni.. uhh.. sngguh jelez.. hahaha

ciKeju said...

haha
tercabar cm nie..hehe