Followers

Thursday, May 20, 2010

PERHATIAN:Korea Telah Menyerang Malaysia...

Seperti tajuk kat atas tu..yaa!korea telah pun menyerang Malaysia..ramai juga mangsa serangan Korea..semua mangsa di tahap kritikal..Serangan secara perlahan-lahan ini telah menyebabkan ratusan ribu rakyat Malaysia tidak senang duduk..


Tapi diminta kepada semua supaya tenang & relax..serangan ini hanya mengakibatkan rakyat Malaysia tergila-gila kan korea..senang cerita,korea dah serang malaysia dengan dorang punya drama..penangan drama dorang dah buat ramai orang suka kat drama dorang..kenapa??

antara cerita korea yang popular: winter sonata


Aku pun tak faham sebenarnya..aku takdelah suka sangat cerita-cerita korea nie..tapi tak tahulah macam mana boleh famous sangat tuu..pelakon-pelakon dorang hensem & lawa ker?sebab tu je?alahh..cerita adamaya pun ada pelakon hensem & lawa & cute(amani) hehe..




ada juga gadis-gadis yang macam kena histeria bila tengok cerita korea nieh..ish ish ish..menjerit-jerit bila tengok cerita tu..apa yang kick sangat cerita korea nie??seseorang tolong cerita kat aku..haha..mana tahu terbukak hati aku nak tengok cerita korea..hahaha


*siapa suka cerita korea sila sokong kat ruangan komen..hehe

21 comments:

arin 별 said...

yeahhh. drama korea?? tak berapa minat tapi layan gak. sebab, more into their songs. walaupun sepatah haram tak faham. hehe...=))

akuvision said...

sokong sesetengah drama seperti Fullhouse dan Hotelliers

sue said...

ni bkn jer kes menyerang, sng citer da bjaya takluk da..haha...
tgk x citer korea..? klu xtgk xleh ar nk citer btape bestnyer... g tgk dlu nnti bru kte citer...haha~~

p/s : i rela ditakluk...kahkah~~

fatin shahar :) said...

SOKONG :)

my blog penuh kot pasal korea :DDD

ciKeju said...

:)

F U N F A B U L O S I T Y said...

sib baik korea tak berjiran dengan msia kan?
dorg kreatif buat cerite-wlaopun perbezaan dari segi budaya, agama dan bahasa..cerita dorg senang dihayati.mmg ada feel lah!

assAuri said...

best kot..aku ingad korea wt pe la td...ka lagi ensem dr dorng k...

~AkukahMilikmu~ said...

cita korea ni tk la serius mcm cita spanish or indon..berjela2 episod..jln cita pun fun..tak serabut tgk.ost pulak sedap telinga dgr..hero korea ni jambu..

nabilah_2908 said...

suka juga..tp takboleh nk ikut...if dh mula ikuti cite korea ni..sehari tk dpt tgk...tk senang duduk..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARA MELETAKKAN LINK BERSAMA DENGAN KOMEN ANDA

MrS ShaHriL said...

sokong le gak...hehehe...lelaki rupanye...ingt perempuan td...hehe

ciKeju said...

hehe
terima kasih
:)

*SAYA LELAKI TAU
:)

BeaN MorENo said...

mintak2 diorang ulang balik fullhouse

ciKeju said...

:)

pawaka19 said...

tidak dinafikan cite korea ni kreatif dan jalan citer dia bgus ditambah dengan pakwe dan awek cun depa.


Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

Nurul Harun said...

hehehehe. cumel jer!!

Cik Ubi said...

awek korea lawa..lgpun drama dia byak nilai murni dan positif..

awek cun tambah hati baik plak,bhs dia pun menarik..mase dia marah2 tu lg comel..

ak peminat full house..=)

Nur Hawa Mohd Zin said...

cerita korea best tapi nak layan...adoyai punya lah panjang...

ellis suriyani said...

jom bace entry ellis..ellis de simpan something kat celah kangkang...hahaha

Ery Farieha said...

hohoho
mmg kuat pengaruh drama n lagu korea skrg

Uda said...

hero dan heroin dia cumel.. jln citer pendek.. komedi romantis .. sgt menghiburkan..

ciKeju said...

:)