Followers

Saturday, May 22, 2010

PERHATIAN: Korea Telah Menyerang Malaysia #Part 2

Kembali lagi kita di segmen serang menyerang nieh..haa..sekarang aku bawak korang tengok part 2 kita di serang..kali nie lagi kuat jentera serangan dorang..daripada atok sampai ke cucu menari-nari bila kena serang adoii..



jentera apa pula yang menyerang kali nie?haaa..apa lagi..band korea lahh..dorang punye nyanyian tu kot yang serang..best ker lagu dorang?korang faham apa maksudnye?hehe..aku pun tak faham..tapi aku takde lah fanatik sangat pun..cuma datang seriau satu badan bila tengok wonder girls je..hehe

wonder girls..nobody batchu!

aku tengok trend band-band korea nie yang aku pelik..ahli dalam group dorang..ade sampai 13 belas..ommaak aii..ramainyaa..napa tak buat 32 orang ahli?sorang nyanyi satu baris je..senang kan..payment pun cipot je dapat kott..

super junior=carrie junior?haha


SNSD=Saya Nak Sabun Dia?haha

big bang=big bang theory?

*dulu kumpulan VE&Ruffedge ramai jugak kan??

15 comments:

reen_sofee said...

betol weh!
member aku gile group korea neh!
hadoii
kalo kat bilik tuh jgn harap laa nak dgr lagu mlayu ke.
asek lagu korea ja!

jfook said...

My coursemates are crazy about Korean singers too..

TTT said...

korea best lagu2 die! hehe

MrS ShaHriL said...

member sy minat korea ni...sume lagu korea die tau...smpi mtk sy download kan...lagu nasyid die xnk lak dgr kan...hehehe...

latest entry im confusing right now

ciKeju said...

hehe..
:)

mOLLie said...

tak salah nak minat. cume jgn fanatik..
lagi satu, kene tahu maksud lirik tu
nanti nyanyi2, rupenye maksud memuja matahari lah...ape2 lah...

ciKeju said...

betul betul
:)

MX said...

aweks-aweks die lawa...

hehehehe

Cik Kyla said...

termasuk la sy.. ape hal tah jd minat lagu dorg. ^^

nabilah said...

haha saya tak layan kot korea ni...sbb mmg diorang ramai sgt..kalau kawan2 cte diam jela hehe

Nuraisyyah said...

erkk..sy xske movie korea, lagu korea..tp......nape member2 sya sume layan movie+lagu korea..??!!! hik3..;p

/Dayah//Nurul/ said...

lagu korea cumel. hahha. snsd tu apa maksud betul nya hah :D aku tau rain saja :)

sue said...

sye mngsa serangan neyh...ape leh wat..?hakhak~~

ciKeju said...

haha
tak tahu lah..
saya bkn minat snsd pun..

Hizami Rahim said...

aku suka SHINee.
;)
2PM.