Followers

Thursday, May 6, 2010

Pentingkah SixPack ?

sixpack ouh sixpack..menjadi kegilaan para lelaki..haha..apa itu sixpack?tak kan tak tahu kot..yang ade ketul-ketul kat perut tu..6ketul semuanya..haha..zaman sekarang penting ker sixpack nie?untuk apa ehh?kalau badan ada sixpack,tu tunjuk kekuatan seseorang ker?

Cristiano Ronaldo


Dulu waktu aku duduk asrama,biasalah pergi kemana-mana pakai boxer je..kata asrama,semua lelaki derr..badan aku yang hanya ade 1pack nie takde lah se'tough' orang lain..pergi dorm lain tengok budak-budak berbadan sixpack..tapi dalam hati ada taman derr..xde lah ganas mana pun...


David Beckham

Tapi aku pun pernah menyimpan hasrat untuk membentuk 6 ketul nie..malangnya,tidak berjaya..haha..aku exercise tak konsisten..ikut suka je..memang tak jadi lahh..aku pernah tanya kawan aku masa kat bilik mandi.

Aku: derr..ko badan sixpack nie pompuan suka ker?
H    : ehh..mestilah..dorang peluk pun sedaap..
Aku: aku rasa tak lahh..ko tahu kenapa?
H    :asal pulak?dorang suka 1pack cam ko ker?
Aku: tahu takpa..ko tahu,,pompuan sekarang mana tengok dah sixpack nie..dorang tengok 1pack..sebab orang yang ada 1pack nie sume kaya-kaya..haha..ko tengok sikit Dato-Dato..sume 1pack..haha
H   :siot je ko..tapi betul jugak lahh..hahaha

Korang tengok..betul tak teori yang aku reka..haha..tapi,1pack pun agak-agak juga lah..jangan lah nak jadi kaya sangat..hehe..tapi korang pernah tengok live tak orang ada sixpack?haa..tengok bawah nie..sixpack betul..haha
baru betul sixpack..haha

Aku rasa masa zaman Sparta je sume orang ada sixpack..nak perang,maklumlah..haha..This Is Sparta!

tapi sekarang zaman moden..orang tak guna sixpack..orang guna cam gambar bawah nie..TRANSFORMER!

So,apa pendapat korang..penting ker tak sixpack nie?
:)

26 comments:

Sang Karipap said...

Of kos la penting..macho tuh..haha

Tapi 1 pack yg gebu mcm aku ni jugak last2 pompuan carik..sedap dipeluk. keh3

fikaryna said...

bagi aku x pntg..huhu..aku suka badan suami aku skang..ngeh2..jgn muntah..

deela~ said...

hahaha pic yg menarik... betui lar ko ckp tu, pompuan (aku lar) suka 1 pack jer... kalo 6pack cam geli jer aku tgk tp laki aku sibuk nk wat 6pack gak, skang baru jadi 2 pack jer =D

Hazzy Ishak said...

apa ni apa ni
tak sanggup baca *tapi nak tengok je boleh
kah kah kah



With Love,
HazzySuperb

ciKeju said...

hahak..
macam ulat je kott sixpack tu..eheehe
:)

Jojoe said...

adui.. seksi ler plak..ingatkan entry pasal 8pax, 15pax celcom tadi..hehehe.. apapun, tak penting pun semua tu, yg penting hati mau baik...banyak sgt otot pun bikin takot..huhuh..

From The News said...

adoi..klakar plak entri ni..
bukan main lagi seksi..

aku dari dulu-dulu exercise nak dapat six packs..tapi sampai sekarang..maintain 1 pack jek..hahahaha

ciKeju said...

hehe

Syahrul Iman said...

zaman sekarang layan 1 pack je bro..tu pown dah kire bersyukur..haha

ciKeju said...

taw takpe..
:)

otak ketat said...

tade ar penting. tp kalau dpt tuh kre bonus ar. wakakaka

Sky0ne said...

aku penting Xpax je, kalo tak, aku takleh call orang...wahahaha

assAuri said...

memg la 1pact bnyak duit...tp dr mane dorng dpt duit tuh???tu yg perut tersembul abes tu...kakakaka...

kaChaNG_dEwa said...

like3..hohoho

dulu pon aku ada buat jugak entry pasal ni.lalalaa..skodeng2 la tengok

Stargone said...

aku lebih suka anggap ianya sebagai pendorong untuk bersenam/workout. sebab nak bagi nampak keluar sixpack ni bukan senang, makan semua kena jaga.

Exercise tapi pemakanan tak jaga tak jadi gak. so, kat situ displin kena ada. apa-apa pun jaga lar kesihatan, jangan dah 1 pack "besar punya" sampai nak gerak pun susah dah la. :D

ciKeju said...

haha...
betul betul..
:)

Emora Valeria said...

bagi aku tak penting lorh..janji sihat.huhu

ciKeju said...

taw takpa
:)

~Dr.CiNta~ said...

hmmm? ntah la, pntg ke tak, kalau da cinta, maen redah je lah, six pack ke 10 pack ke, hehe, dah tak tgk dah pown :)

Ainil Hawa said...

xpenting pun..tp teringin nak ade 6 pax gak!! :P
DAN seandainya dpt masuk syurga..nak bidadara syurga yg ade 6 pax huhuhu

+akufobia+ said...

gila berahi gambar beckham.haha.

ciKeju said...

haha
perempuan pun nak sixpack?

si[jari] telunjuk said...

menatang tuh ke sixpack...baru ku tahu...hahahha

ciKeju said...

haha

lovelylady said...

6 pack?? ehem..x penting la! kalo ade 6 pack pun tp kocek kosong ppuan skrg x pndang gak..hehehe..skrg ni klebihan pd 1 FULL PACK WITH 'FULL POCKET'..hehehe..itu lebih laku dari 6 pack abs! dunia..dunia!!!

shahrulizzuwan said...

Penting gak k0t.elak boroi..hehe.. Anyway,sy jemput tuan punya blog n pgunjung kt sini,j0m layan VIDEO2 sy bermain gitar/karaoke at YouTube channel sy..tp suara x la sedap sgt pun.Klu ada yg cuma pakai boxer je or tak pakai baju tu maaf la ek.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan