Followers

Tuesday, May 11, 2010

Padan Muka Kau Ben..Kalah Jugak..haha


haha..aku suke sangat ko kalah ben..padan muka kau..kau ingat ko power sangat?cehhh..boleh pigi lahh..aku benci kau sangat..haha..kau dah susahkan aku tau tak..aku terpaksa mengalah ngan adik sedara aku pasal kau..kau dah lah tak best..
asal aku nak tengok tv jee..adik sedara aku nangis-nangis mintak kat aku nak tgk kau ben..ish..geram je rasanya...cerita-cerita favourite aku sume terlepas..nie sume gara-gara kau ben..akhirnya kau kalah jugak..ko kalah ngan raksasa yang kuat tu dlm episod aritu kan..haha..sebab kau kalah..aku da berjaya psyho adik sedara aku supaya tak tengok kau dah ben..dye pun tak suka kau dah..sebab kau kalah..tak kuat..haha


eh..eh..korang jangan silap sangka lak..aku cerita pasal BEN 10 nie..bukan pasal BEN ASHAARI..jangan tuduh aku tak suka BEN ASHAARI pula..dye punye blog best..aku tak suka BEN 10 je..hehe

*baca sampai habis tau..saya tak tipu pun :)


32 comments:

Ms. Morrison said...

arkkk ( pensan )
jahat tau =P

faiz said...

hek eleh..wat suspen je..haha...
lau ben ashaari bce ni..konfem x puas ati n tergelak..haha

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahah...memang terpedaya....

ciKeju said...

hehe..
saya memang tak suka ben 10 pun..
:)

fathiahRAIHANA said...

hahahaha
smpai ati wat cni

fikaryna said...

haha..ko ni mmg wat org sakit kencing manis..

aku pun x minat..huhu..

@juera said...

cis!bru nak repot kat abg BEN td..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pernah tgk kartun...yang movie pernh tp tak best

ciKeju said...

ben 10 mmg tak best..haha
:)

BEN ASHAARI said...

rasa cam nak bakar je blog ni tadi.. hahahahha..guwau jerrrr..good idea bro !! hahahaha

abugitt said...

haha, bahaya ni..kang ada yang kena pukul ngn ben kang..nasib baik aku baca sampai habis..

.sweet-ants. said...

ceh. baru nk tepuk tangan.
klu ben ashari tu masuk blog ni bace mmg superb. tah dia pasan ke tdk

nabil_potter said...

bikin panas jew..

ciKeju said...

@ben ashaari: hehe..thx bro..janganlah bakar rumah saya nie..ahahaha

:)

encik tikus said...

Ingin aku lancar kan sepakan terajang untuk mu,boleh kan ?

ciKeju said...

haha
relax encik tikus oi..haha
:)

Si Kenit said...

oit
nak carik nahas eak?
naseb baek abg BEN cool je
hahahaa

ciKeju said...

haha

cikgadis said...

cesssssss! tertifu i!

WZulhilmi said...

Chit!! sengaja ye buat tajuk nie. Ben 10 kuatt oo!! Hahaha :)

Wawa~* said...

hahaha... saje bikin saspender je cikeju ni.. hehe

Fatimah Samsuddin said...

cessss... mati2 aku ingtkan ben ashaari td.. hahahaha..

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

haha,gud idea bro..nga aku2 skali rase ketidaksedaphatian aku...

helena's said...

cis cis cis!!hahaha

ciKeju said...

hehe..
:)

reen_sofee said...

aku dah agak dah.!
mesti ben10 nye
haish

Nisaeciz said...

haha. kalau aku tak baca habis tadi, mmg kau kena smash. ;p

ParkAir said...

aku x penah tengok ben 10 ni. best ke wei.

ciKeju said...

haha..
takpe..aku tangkis smashing tu..hehe

@parkair:tak best pun..utk kanak-kanak saja

princess_eryna said...

terkezut gak td... brani nyerr ko kutuk ben dlm blog.... nak tumpang glemer ben ke ape??... tp, ghupenyerrr ben 10 punyerr citerrr... hahahaa....

ciKeju said...

haha
naseb baca habis
:)

miLoy™ said...

saiko hbs la k0..
hahaa!!