Followers

Friday, May 7, 2010

Jom Pegi Youth Festival

Youthsay tahu kan..dulu aku da cerita pasal youthsay tu..tekan sini untuk flashback..sekarang youthsay ade buat gathering..party bebeh!tapi bukan parti buih..ini parti nama dye youth'10 festival..besar punye gathering..



youth festival nie bakal berlangsung kat PWTC..28-30 May 2010..tak lama je lagi..banyak acara dan aktiviti akan berlangsung..yang penting kalau korang join youthsay..tiket masuk guna number telefon jee..(kalo tak silap)..so apa lagi,festival besar punye nie..jom lah bergumbira..


selain tu,korang boleh join game cam tournament futsal..hadiah lumayan beb..takpun,kalau ada band sendiri..boleh masuk battle of the band..kalau datang jalan jalan jep..apa lagi,shopping lah!hehe

*more details click here..


13 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni X pack celcom kan? belom pakai ag lah..heeh

ciKeju said...

haa..
xlah..
saya pkai mxs jee..
clcom taja kott

Nur Hawa Mohd Zin said...

owh..heheh...

Si Kenit said...

laaaa
kat KL
kita kat perak
sob sob T___t

ciKeju said...

takpa..pegi berjalan sekali sekala..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak dpt nak gi..sebb ada kenduri kahwin n da nak mula praktikal..huhu

ciKeju said...

hehe..
adoii...
kene tgu next yer punye lahh

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..nak buek camno..bilo2 pun eden leh poie tp taon ni tak dapek lah

ciKeju said...

hehe

KwOnG FeI said...

might be attending as well~

kenwooi said...

i went to last year's one.. dont think i'll be going this one =)

ayunda maajis said...

huarghh..dh sign up dh..

ciKeju said...

@kenwooi:once every lifetime..hehe