Followers

Wednesday, May 26, 2010

Isu Kalimah Allah Di Crocs

okay..aku terpanggil jugak untuk buat post nie..dah banyak blogger lain aku tengok buat post pasal isu kalimah Allah kat kasut CROCS..tapi apa salahnya kalau aku buat jugak kan..nak sebarkan kat semua orang..

nampak?kat logo buaya tu ada kalimah Allah..adakah nie satu kebetulan?atau memang kafir laknat design macam nie?memang menjadi persoalan..tapi langkah terbaik ialah  memboikot..boikot barangan yahudi..kalau sapa dah terbeli..rasanya elok hilangkan kalimah tersebut..buat lah apa cara pun..rendam dalam asid ker..


*boikot barangan yahudi!



5 comments:

Syafiq Kadiran said...

memang heboh pasal mende ni...tapi tadi ada terbaca satu blog...

dia dapat satu komen, orang tu cakap, kenapa kita selalu nampak mende kecil molek ni...kalo kita nak haramkan, rase2, hurup t pon kita xboley guna...

kan macam lambang salib tu..nape xde orang cakap pasal ni plak???

sekadar berkongsi...

Encik Tikus said...

nih yang tiruan, kalau yang ori insyaALLAH takde. cube ushar entry joe pasal isu crocs nih

ciKeju said...

ouh..terima kasih
:)

Dakjaat said...

nampaknya kamu juga terpengaruh...

Anonymous said...

mudah terpengaruh.