Followers

Saturday, May 1, 2010

Dota All Star

Mesti muda mudi zaman sekarang pernah main game dota nie kan..game dota nie amat lah popular seantero dunia..cewahh..aku pun pernah terjebak dengan permainan nie..boleh kata da addicted lahh..tapi nasib baik tak tahap kritikal sangat..



Aku mula terima pengaruh dota nie mase tahun 2007..mula-mula tengok bosan jee..tapi tah cam mana lak saje try2 best pulak..main lah ngan kawan-kawan kat cybercafe..tokei kedai tu dah boleh hafal da muka aku..maybe dah siap tulis nama aku dalam "to do list" dye..haha



bila aku rasa aku dah power skit..aku pun join Garena..main kat situ lak..main satu dunia beb..sume da legend..banyak kali jugaklah team aku menang..sebab aku kott..hahaha..masa tu makan minum tidur Dota..haha..gila sakan..


tapi,,semua itu sudah berlalu..zaman dota aku da habis..luput digigit anai-anai..haha..aku dah tak main dah sampai sekarang..Pengaruh baru dah datang kat aku,aku tak dapat nak nolak..pengaruh paling best pada abad ini iaitu BerBlogging..haha..syok jugak berblog nieh..tapi aku belum jadi otai lagi..hehe



*once a legend,always be a legend :)


8 comments:

miss neelopher said...

inikah namanya dota ????
baru tau..
dulu my-ex minat gile game ni smpai lupe org lain.. aiseyh..
bole jadi addicted gak ke?? macam2.. :D

miba said...

kau dh boleh di iktiraf sbagai 'star blogger' dah.. haha.. pasni leh r g mana2 conference blogger..

ayunda maajis said...

oit2..g study..study..g main game lak dia.

ciKeju said...

boley ketagih taw main game nie..sila berhati-hati..haha

hehe..malunya.. :)

bwekk! :P

Uncle Limau said...

men dota ke?
hambo pon maen jgak...
but now new 1 :
HoN ( hero of newerth )

grafik dia lagi best.. huhu
nikmat main dota macam seorang prmpuan yg puas bershopping bju mahal2

ciKeju said...

haha..
taw takpe..
nikmatnyaa laaa..pergghhh.
haha

chanz said...

aku pun dah lama x men dota..

ciKeju said...

bersara :)